- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Ще работите ли лятото? Какво?
Не
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
[quote="SofiaRegularCunt"]дееба и аз искам така некъде с връзки при познати,ма нема,братче... все сам треа да се оправям,не съм случил на родителиПървоначално написано от TheGirlNextDoor
[/quotе]аз също искам да работя при познати..
![]()
[quote="psychopath"]За вас няма ли jobs.bg jobtiger !?!!?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Работа все още има под път и над път ... действайте!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
[quote="InitialD"]нямам време за работа...Първоначално написано от psychopath
сега лятото много тренировки...![]()
"Който иска да свърши някаква работа намира средства, който не - намира причини."
Арабска поговорка
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
... тогава си стой без работа!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Yeah, whatever ... loser!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
6te rabotq v Akva Parka v Sunny beach zaplatata-900 lv
ше чистя лукто в тоя забутан град няма друго
^ от къде си ?
аз си товаря тировете... не че нещо ама ме кефи, "щото никога не съм работил сам, в смисъл без приятели, винаги отивам с някой френд да бачкаме![]()
то густо, то пусто
а tqnko ти не беше ли против емигрирането в чужбина с цел работа ?
абе вие в шумен имате много турци, помаци и тем подобни, е за 2 месеца ужким не е кой знае какво, но е, ти пак отиваш и си прецакан, защото немеца взима 5 000 на месец а ти 4 000 за 2 месеца :С има разлика нали ? те гледат на чужденците като втора ръка хора :С
еми не е така, аз лятото можеше да работя по-лека и по-лесна работа за близо 2пъти повече пари, обаче в гърция, за 1 час път, но знам че там гръка взима 3 пъти повече от това което щеше да ми дава и освен това ме дразнят, ужасни са като хора, не мога да се примиря с това :С
^хаха![]()
[quote="SofiaRegularCunt"]Даже вече 2 метра имамеПървоначално написано от tqnko
дори ще ги свържат скоро
![]()
Шумен е ебати якият град... още ли стои паметничето с петолъчката.. последния път като ходих там мн й се радвах