- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Ще работите ли лятото? Какво?
Не
барман в кафе съм.. ужас.. правя кафе на пенсионери.. никога няма да си го простя..
Аз май и това лято ще пропусна.. в началото имах намерение, но после реших, че няма да имам време за повечето неща, които искам да правя![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
emi tuka sme naviti s edna fr da hodim da lepim stiker4eta v edna firmano poneje az v 4etvartak zaminavam na more.... i sled kato se vurna tq zaminava sled 2 dena zatova sig shte ba4kame sled 6 7 ... :P
Да бачкам в компютърна зала като оператор
Супер работа, ма и тя не ме кефи.А бе работа ли е - тъпо е![]()
пи4 тва за кой град става въпрос?Първоначално написано от Анонимко
i az sam na 14 i ne vqrvam da me vzemat nqkade 6e trqa da iz4akame pone 1-2 godiniПървоначално написано от miki4kata_
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Ще бачакам като сервитьорка в една пицаря на вуйчо ми.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
...а когато дойде на власт ще ти даде и мерцедес, частен бизнес и луксозен апартамент...Първоначално написано от МОХАМЕД
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от МОХАМЕД
МАГАРЕ И КОСМОС!
ЩЕ ЧАКААААШ....ЩЕ ЧАКАААААШ
Ще работя един месец във фирма за билбордове-по 25 лева на ден.![]()
олее утре ще ми кажат дали ще ме вземат за сервитьорка ...стискайте палци
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Олееее да ти стискаме палци да станеш сервитьорка....Първоначално написано от Laura_inlove13
Олеее, Много зле, мнооого.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз работя като хамалин в 1 склад за 10лв. на ден просто само това можах да си намеря. Хубаво е да се работи да си купип нещо за обяд, да си платиш телефона, да си купиш нещо което си набелязал и т.н
ше го еба, бе....нищо не мога да намеря...па и по строежи не щат...деба,деба,деба![]()
Бахти тъпия ник имам
Кажи къде, хаха. При конкуренцията ще ходиш, а?Първоначално написано от cunt
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Къв Canon?Първоначално написано от Lady Death
![]()
еми като трябват парички .. и това ставаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
servitiorka v edno kafe v plovdiv...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Сега помагам в едно фото.Евентуално ще ходя и на стаж като папарак![]()
Искам но родителите ми не ми дават...даве бях намерила и работа...![]()
Май дойде и моят ред да си потърся нещо за лятото.
Амаа без образование 98% от работата е меко казано гадна.![]()
През лятото няма да съм в София и няма как да работя, понеже там, където отивам няма работа. През септември-октомври може да започна работа, за да бъда по-самостоятелна.
Нещо като спасител...