- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се притеснява от баща ми и го е страх да излезе с мен
Здравейте.Много , много ми се иска да пишете , защото ми е нужно малко помощ.Проблема е следния:страшно съм хлътнала по един човек , който е с около 10 години по-голям от мен.Мисля , че и той ме иска , но проблема е , че го е страх да направи каквото и да било , защото го е страх от баща ми.живеем в малък град , в който клюките бързо се разпространяват.Той познава баща ми и е нормално да не иска да се забърква.Аэ съм на 18.Кажете как да го успокоя и какво да направя , за да разбере , че намеренията ми са сериозни , а не каприз.Трябва да го убедя поне да излезе с мен веднъж и мисля , че ще се получат нещата.Не си мечтая засериозна връзка , невъзможно е , но го желая и не искам да се откаэвам .Познаваме се от около 2 години и за сега няма резултат.Хлътнала съм бе хора , дайте съвет и , моляяяви.
podkrepqm predi6nite 2ma![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първо разбери дали наистина има чувства към теб. Поговори с баща си, обясни му как стоят нещата. Пък и ти си на 18 вече си достатъчно голяма да решиш сама с кой да си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Според мен първо трябва да поговориш с баща си и да му обясниш как седи положението.Той не знам дали има нещо против...
И все пак не е зле да подготвиш.Отделно, че си вече пълнолетна и ти си решаваш.![]()
Ami ti si na 18 i trqbva da govoi6 s ba6ta ti za tozi muj,obqsni mu gore dolu kak stoqt ne6tata.Posle pogovori i s tozi muj, kraina smetka si ve4e pulnoletna i moje6 da pravi6 kakvoto iska6 taka 4e...Uspeh!!!
Ами според мен трябва да говориш с баща си, обясни му как стоят нещата, той би трябвало да те разбере, а и освен това си на 18, не си на 12-13 и да не знаеш пикае ли ти се, е*е ли ти сеако той няма нищо против, тогава няма да има пречки за вас и няма какво да го притеснява.
ако този човек държеше на тебе нямаше да се страхува от баща ти, би трябвало да се опита да говори с него и да си изгладят отношенията.А и той е на 28 а и ти си пълнолетна,говори с баща си по въпроса!
НЕ! Не думай първо с бащата :> Първо виж що за човек е и заслужава ли си да си усложняваш битието с някой, който все още не познаваш добре. Първо разучи целта, та после бащата![]()