- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- normalno li e ...?
С приятеля ми сме правили секс само 2 пати и двата пати за по малко без да свар6и(прекасват ни все) но жапреки тожа ж презержатижа и 2 та пати има6е не малко коли4есво предеяколационна те4ност...нормално ли е ?и кам мом4етата >>преди да свар6ите колко горе долу е тази те4ност(капки или пове4е)
ПС знам 4е вапроса е глупав но се за4удих при вси4ки ли е така или на моито му има не6то?![]()
Абе това което е в презерватива е лубриканта на презерватива.
Айде стига сте пускали малоумни теми а?![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Айде стига давали акъл, а?
10 и 11 точка от правилника!
Голям размер на картинката! /machoka/
semennata te4nost e spermatozoidi pluva6ti v tova koeto nari4a6 predeakolacionna te4nost kogato pravite sex tazi te4nost se sintezira nezavisimo dali e svur6il ili ne i e to4no tolkova kolkoto bi bila ako e svur6il!Ta s 2 dumi normalno e!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
lubrikanta mace e ot vun6nata strana na prezervativa!sluji za da pravi obstanovkata vlajna i rabotata mu ne e otvun!Първоначално написано от love_girls
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не знам как има много от тази предеякулационна течност в презерватива като обикновено тя не е повече от няколко капки. Ама аз за такива изроди съм чувал (и на 3ти-4ти тек мятат по една кофа и разни подобни), че може и право да е момичето.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мдам , случва се, ти мани ми при мен без да правя с гаджето , само като се натискаме понякога има доста , иначе друг път пък много малко , зависи си от възбудата![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Хм, аз пък не видях да им масово мнения нарушаващи тази точка. Все пак в темата вече са писали 2-ма модератора и аз съм такъв. Мисля, че си вършим съвестно и добре работата, но просто е невъзможно да се редактират всички мнения, защото са стотици на ден.
За да не пиша и аз по т.10![]()
Момиче, научи се да пишеш на фонетика или не го прави. нищо не разбрах от въпроса ти. А за течността-понякога е доста и при орална любов я усещам колкото да кажем 1/3 еякулация!