.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: normalno li e ...?

wandering
    Guest

normalno li e ...?

С приятеля ми сме правили секс само 2 пати и двата пати за по малко без да свар6и(прекасват ни все) но жапреки тожа ж презержатижа и 2 та пати има6е не малко коли4есво предеяколационна те4ност...нормално ли е ?и кам мом4етата >>преди да свар6ите колко горе долу е тази те4ност(капки или пове4е)
    ПС знам 4е вапроса е глупав но се за4удих при вси4ки ли е така или на моито му има не6то?

Град
    varna
    miiiii kvo da kaja.....naistina ti e glupav vaprosa

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    10 и 11 точка от правилника!

Град
    Sofia
    Абе това което е в презерватива е лубриканта на презерватива.
    Айде стига сте пускали малоумни теми а?

Айде стига давали акъл, а?
    10 и 11 точка от правилника!
    Голям размер на картинката! /machoka/

semennata te4nost e spermatozoidi pluva6ti v tova koeto nari4a6 predeakolacionna te4nost kogato pravite sex tazi te4nost se sintezira nezavisimo dali e svur6il ili ne i e to4no tolkova kolkoto bi bila ako e svur6il!Ta s 2 dumi normalno e!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Абе това което е в презерватива е лубриканта на презерватива.
    Айде стига сте пускали малоумни теми а?
    lubrikanta mace e ot vun6nata strana na prezervativa!sluji za da pravi obstanovkata vlajna i rabotata mu ne e otvun!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не знам как има много от тази предеякулационна течност в презерватива като обикновено тя не е повече от няколко капки. Ама аз за такива изроди съм чувал (и на 3ти-4ти тек мятат по една кофа и разни подобни), че може и право да е момичето.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, нормално е.Това е, защото е възбуден.

Град
    Plovdiv
    Мдам , случва се, ти мани ми при мен без да правя с гаджето , само като се натискаме понякога има доста , иначе друг път пък много малко , зависи си от възбудата
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

* * *

По темата: Мисля че е нормално, защото самият аз изхвърлям не малко количество такава течност, но не знам ти какво разбираш под "не малко количество...

3 точка от правилника!
    FOREVER BLAZIN'

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хм, аз пък не видях да им масово мнения нарушаващи тази точка. Все пак в темата вече са писали 2-ма модератора и аз съм такъв. Мисля, че си вършим съвестно и добре работата, но просто е невъзможно да се редактират всички мнения, защото са стотици на ден.
    За да не пиша и аз по т.10
    Момиче, научи се да пишеш на фонетика или не го прави. нищо не разбрах от въпроса ти. А за течността-понякога е доста и при орална любов я усещам колкото да кажем 1/3 еякулация!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си