.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    VARNA

Moderated: Харесва ли ви спорта борба?

haresva li vi sporta borba???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да.

Град
    VARNA
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Не. Двама глупаци се ръгат като животни без никакъв смисъл Да не говориме,че повечето са абсолютни педали... А жените в борбата са някви зомбясали травестити
    zna4i koravite borci bili pedali a ti balerinata ne si taka li da razbiram???

гол до кръста сочиш с пръста,кой те черпил бира , кой боза ВСИЧКО СВЪРШвА С БОРБА!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Не. Двама глупаци се ръгат като животни без никакъв смисъл Да не говориме,че повечето са абсолютни педали... А жените в борбата са някви зомбясали травестити
    v vseki kontakten sport e taka
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

е боксьорите например не си бъркат по гъза

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да, свободна борба

Treniral sam dosta vreme borba klasi4eski stil li4no za men borbata e mnogo xybav sport kakto svobodnata taka i klasi4eskata.Kolkoto do ATAKABG kak moji taka da govori6 ako vleze6 v na6ata zala ili nezavisimo koq dryga nqkoq zala po borba i go kaji6 tva doctora nqma da moji ti prebroi fraktyrite posle ama malko me samnqva da go napravi6 kakto i da e ne 4e iskam da te ybidq prosto ne govori taka koi bil pedal i koi ne osobenno za borcite kato ne si naqsno s mom4etata koit osam trenil tolkova godini a i drygi koito poznavam sa mnogo majki mom4eta taka 4e za pedali ne moje ida stava vapros.Qvno ne it xaresva borbata no tova ne e pri4ina da govori6 laina za neq i xorata koito q praktikyvat vse edno na men da ne mi xaresva tenisa i da kaja vsi4ki itenesisiti sa pedali i tenisa e mnogo glypav sport.

Не.
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си