- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как си представяте идеалната романтична нощ?
Е? Как си я представяте и какво би означавала тя за вас, ако е направена от любимия ви човек...![]()
predstavqm si q kato..edna bezkraina ve4er..az i toi...gleda6ti zvezdite.. razmi6lqva6ti za sega6no, bude6te i minalo....Nqkolko spodeleni miga..
Kakvo bi zna4ela za men edna takava ve4er...Vsi4ko!!!!
=D> =D> =D> =D> [/quote]predstavqm si q kato..edna bezkraina ve4er..az i toi...gleda6ti zvezdite.. razmi6lqva6ti za sega6no, bude6te i minalo....Nqkolko spodeleni miga..
Kakvo bi zna4ela za men edna takava ve4er...Vsi4ko!!!!
Verno si e tova!Nqma greshka... =D>Първоначално написано от ................
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
ami ne mi trqbva koi znae kakvo prosto liubimiq 4ovek, ujuta na pregrudkite mu, toplinata na celuvkite mu, ti6iinata na pogleda mi i krasotata na usmivkata mu, ni6to pove4e ne mi trqbva!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
мммда...приглушено осветление, красиво-подредена маса, свещите са задължителни, приятен човек до теб и разбира се, 4кс моторна резачка HUSQUARNA, по възможност в комплект с няколко черни чувала![]()
Първоначално написано от Kurdokolenko
![]()
![]()
![]()
![]()
ТЪП
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама иначе бая се посмях...
Представям си една нощ с много звезди на някой самотен остров.На плажа да имаме едно легло с ония като завесии свещи около нас.Да има маса на пясъка с най-различни вкусотии.И естествено, една страстна нощ.
Нощ на плажа. Само ние и морето. Небето е отрупано със звезди, а плажът със свещи. Разнася се тиха, романтична музика, а за останалото можете да се досетите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Идеалното нощ за мен е секс и после да заспим голи гушнати.![]()
Всяка нощ ще е идеална,когато сме заедно..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
za men 6te e mnogo vajno parvo za6toto 6te e nai vajniq moment v jivota mi i ako e s lubimiq mi 4ovek o6te po dobre za6toto ne se dava devstvenosta na koito i da e bilo trqq ti podhodq6tiq 4ovek ....no tazi no6t 6te bade nezabravima i acki romanti4na ...6te e mnogo hubavo ako e pod zvezdite pod sinioto nebe krai morete na no6tniq bris da se lubim cqla no6t![]()
През идеалната нощ ние двамата ще спим прегърнати. повечето неща сме правили, но това не и ни е мечта така да се каже. нито секс ми трябва, нито музика, нито храна. Искам, когато затворя очи той да е последното, което виждам и когато ги отворя той да е първото.
Просто една спокойна нощ с момчето ми.
Иначе, и за имам афинитет към морето и една среднощна разходка по брега би била прекрасна...ммм...размечтах се.![]()
Виждам че подщи всички се насочихте към плажа и навярно имате право, а какво ще кажете за нощ на плажа под небето осипано със звезди навсякаде разпраснати ароматни свещи и една покривка нещо като пикник с любими ястия, а върху тази покривка да има разпраснати листа от рози... И след всичко това ноща да се запълни със секс...? Би било красиво и романтично немислите лиДавайте още идей...
![]()
Първоначално написано от koalka
И аз искамм ... и аз така си я представям ... няма пък, не е честно !![]()
=D>
... k33p w@lkinG ...
Predstavqm si prosto edna nosht s nego.. Samo moi.. Cqla nosht! ... Sveshti.. Vino.. Shokolad.. Smetana.. Qgodi.. Strast.. Jelaniq.. I mnogo lubov... {}
Ето това е най-идеалното. Нито храна,нито,вода,нито свещи ми трябват. Лягаш си с него и се събуждаш с него. Няма по-хубаво чувство от това,сутрин като се събудиш и да видиш любимият човек как сладко спинкаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Na moreto, ve4er na plaja
![]()
Na pokriva na ku6tata/bloka
gu6nati i 4aka6ti izgreva zaedno
V gorata , pod nqkoe bor4e
.....eeeh razme4tah se
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Първоначално написано от sinful`girl
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
На мен ми се случи точно това с разходката, морето, пустия плаж, лунната светлина и той. Е наистина беше най-незабравимата и романтична вечер в живота ми, но за сметка на това сега ми става още по-тежко като знам, че няма да се повтори. Така че е вярно, че трябва да внимаваме за какво си мечтаемПървоначално написано от Barbie
![]()
Уляхте се с т`ва море,бе.