.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    4ovek na koito durja.. malko hubava muzika .. i mai samo tva drugoto si idva ot samo sebe si

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Представям си една нощ с много звезди на някой самотен остров.На плажа да имаме едно легло с ония като завеси и свещи около нас.Да има маса на пясъка с най-различни вкусотии.И естествено, една страстна нощ.
    взе ми думите от устата !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Dobrich
    Сатенени бледо розови завивки , на тях направено сърце от листа на червени и розови рози , свещи из цялата стая само аз и той във цялата къща , и да се лиубим цяла нощ а след това да се гушкаме и да си говорим за всички прекрасни моменти във връзката ни това би било най - прекрасната най - романтичната вечер за мен и би ми доказало колко много държи този човек на мен
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

RQ: Няколко предложения !

Цитирай Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
    Сатенени бледо розови завивки , на тях направено сърце от листа на червени и розови рози , свещи из цялата стая само аз и той във цялата къща , и да се лиубим цяла нощ а след това да се гушкаме и да си говорим за всички прекрасни моменти във връзката ни това би било най - прекрасната най - романтичната вечер за мен и би ми доказало колко много държи този човек на мен
    Това съм го правил на мойто момиче ( обстановката ) наистина е много яко .. пробвай го !
    ... k33p w@lkinG ...

Ми на плажа тва е )) без свещи въпреки че мно обичам без рози и тн ) не си падам по тея неща банални са ми ама бих се изкефила ако има и едно огромно легло с бели завифки и секси музичка \/
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Guest
    Samo da sum s nego, ni6to dr ne mi trqbva!

Супер фен

Re: Как си представяте идеалната романтична нощ?

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Е? Как си я представяте и какво би означавала тя за вас, ако е направена от любимия ви човек...
    Ами по принцип е малко тъпо да мечтаем...Но ето за мен какво е:

Легнали някъде сред природата и да гледаме звездите под лунна светлина...и най-важното е да обичаш човека до тебе...Ако го обичаш...Тогава всеки един момент заедно е просто прекрасен...Дори да не говорите,а само да се гледате...Пак всичко ще е прекрасно...

Но.....ТаКаВа лЮбОв НяМа...ТоВа Е иСтИнАтА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си