.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Хора супер много се притеснявам ... ;(

Ако това което ще напиша не е към този раздел,моля модераторите да го преместят Та..значи моя проблем е,че от няколко дена ми звъни непознат номер и като вдигна всеки път някакъв мъжки глас се чува на около 50 годишен и постоянно казва "Сладурче чакам те" И съм забелязала че когато излизам за даскало,пред блода ВСЯКА ама наистина ВСЯКА сутрин някакъв такъв чичко обикаля около входната врата и като ме вижда ми намига ...... Честно говоря хора! НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ.....ЧЕСТНООООО Какво да правяя ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Аууу доста е страшничко това, за пред блока .. побиха ме тръпки,честно. Предполагам не си казала на родителите си,но все пак - нека баща ти знае.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи на родителите си, смени си номера, накарай някой да те изпраща.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Ами казах им ама те ми викат "Абе тва ще е някой съсед" Не е съсед!! А мен ме побиват тръпки от "Сладурче чакам те"... незнам тоя кво е намислил ама.. ме е шубе супер много

Смени си номера а в краен случай кажи на полицията

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Хаха бе че немош да насъбереш 11-12 класници да го изчакат тоя.Бягай ги такива психопати бой да му дойде акъла

П.П Полиция няма да ти помогне с нищо ,защото все още нищо не е направил човека

Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Ужас Кажи на родителите ти,или на полицията.Този сигурно е някакъв педофил... настръхнах направо..
    Да..това с полицията е много добра идея но по това време ли да ги притеснявам

Мега фен Аватара на vagarious
    Значи,като за начало - спри да вдигаш на непознати номера,още по-малко пък на този номер.АКо не - смени си го.
    Другото което е .. няма ли шанс някоя сутрин да баща ти да излезе с теб !?Не знам .. другият вариант е полицията,но..
    Big or small, lies are lies!

Народната полиция Ви пази само че преди 21-на години.Нямат никакво основание да го задържат при това.А той като види баща ти няма да ти намигне много ястно.Твой хора да го оправят ще ти намига през крив макарон после

Да,тази сутрин баща ми ще го накарам да дойде с мен И утре смятам да си сменят номера

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на родител.. Има някакви педофили - така,че най-добре е да кажеш на баща си,той ще знае какво да прави.. Дали да се обърне към полицията или да те изпраща и взима от училище.. И да,наистина смени номера си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря на всички за уникалните съвети

Но най-интересното е откъде ми знае номера и откъде знае точно къде живея,та дори и входа ми е научил ...

Ем незнам ама сигурно имаш Facebook или Импулс или някакъв такъв ташак...Тези сайтове са капани и социални и са перфектни за такива като твоя "приятел".Изобщо не се усещате какво пишете

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох, миличка...много кофти ситуация.... Аз ако бях направооо щях да изперкам, където ме супер много бъз от такива неща, напрао нз...

Значи, казваш на мйака, татко, а ако не повярват пробвай с някой друг твой близък роднина...Ако това продължи сменяш номера...може да си запишеш номера му и заедно с баща ти да му звъннете и да пуснеш на високоговорител, та да разбере, че не се шегуваш!Ако нищо не ти помогне - ПОЛИЦИЯ!

Повече от фен Аватара на valll
    ако този пред блока е същият от телефона, надали смяната на номера ще ти помогне. какво като не ти звъни, все пак знае къде живееш. бащати е човекът в случая

мм да имам Facebook,но профила ми е само за приятели..никаква информация или снимки не може да ми гледа ако не съм му в приятели .. ии наистина много хубави съвети ми дадохте всичките БЛАГОДАРЯ!! .. \/

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всъщност полицията може да помогне в случая - нищо,че въпросния не е действал по някакъв начин,освен телефонните обаждания и "следенето" пред блока.. Мисля,че имаше някакъв "метод",при който ти следят номера и главно ,когато ти се обажда въпросния непознат номер или нещо такова е.. Но полицията съм сигурна,че може да направи нещо по въпроса.. А и наистина е най-добре да се обърнеш към някого,независимо към баща ти или към полицията.. Не се знае какво е наумил въпросния ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Даваш номера на полицията. Мене ми звънеше така един педофил, не знам следял ли ме е или не, но много приятели пробваха да го сплашат по телефона и не стана номера. Майка знаеше, но не обръщаше много внимание, но накрая и писна и го даде на полицията номера. Ха, да видим после звънял ли е.
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

ако не искаш да си сменяш номера можеш да отидеш при оператора и да ги помолиш да блокират точно този номер дето ти звъни, а относно излизането сутрин, накарай някой да те изпраща сутрин! и да, ако нищо не помогне полицията винаги ще ти помогне успех, пази се
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Повече от фен Аватара на valll
    има и друго....можеш като излизаш от вас да се правиш, че говориш по телефона, в крайна сметка никой няма да ти посегне, ако в момента още някой чува какво става при теб. естествено това е временно. наистина пробвай първо с баща ти. като тоя педофил види, че има кой да те защити, надявам се, че ще те остави.

Благодаря ви много за съветите Обадих се в полицията,дадох им номера и сега го следят ...

Мега фен Аватара на Concussion
    Ами, някоя сутрин като тръгваш за училище и тоя чичко обикаля и те чака отпред, нека и баща ти да дойде, и да му строши кокалите както подобава... Мизерници мръсни...

Жалко, че от форума не сме от един град, защото познати, непознати всички тук гледам, че сме единни и ако го спипаме този, му е спукана работата. Ако полицията разбере кой е ти не искай да правят нищо. Отиди с 4-5 фитнес приятелчета и се разберете. Такива хора винаги са сами. Така, че можеш да пробваш и този вариант. Може и като излизаш с баща ти да звъннеш на номера и да видиш дали му звъни телефона. Излизаш от входа и звъниш в същото време. Ако му звънне ясна работата

offtopic: леле измислих доста добър съвет очарован съм

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Според мен няма нужда да си сменяш номера Въпросът не е толкова в обажданията,а в това,че той те чака пред блока
    Хубаво е,че си казала на полицията и говори с родителите ти да обърнат повече внимание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си