- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- golemi sramni ustni!!!!!
momi4eta molq vi kajete mi ima li i dr osven men s tozi problem ???mn mi e neudobno da govorq za tova az sam na 17 godini o6te sam devstvena .strax me e da kaja na koito i da bilo za tova normalno li e
големи срамни устни - голям срам
шегувам се (дебилно, разбира се)
няма от какво да те е срам и определено не е проблем
Xax, spox we macka. Super mn muje sekefqt na momi4eta s golemi sramni ustni i dori se smqta za dosta sexyPuk i kakto e kazal me4o Puh - Kolkoto pove4e - tolkova pove4e
\
/ Bez pritesnenie!!!
a taka nqma ni6to sramnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
аз гласувах за "кажете, моля ви..."![]()
И азПървоначално написано от unexisting
но големите срамни устни не са проблем,даже изобщо
![]()
Тва има много предимства. Колкото по големи по сочни и по вкусни. Мен лично ме кефят много момичетата с такива усни. Ама ако е с некав панталон много се врезват и личи много
Йедйииинийййе и пийееенеее да има и некоя згодна жейиеница/Курвалака е до време пиенето е до гроб/
Jenite s golemi sramni ustni sa po strastni (vqrno e) 4ela sum go na dosta mesta![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Страстта е вътре в човека, тя не се измерва по физиката му. Моят мъж като е с малък нос, да не е с миниатюрен пенис, е баси!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе тва са глупости...ама и мен ме кефят големи джукиПървоначално написано от nemepoznava6
![]()
в тва няма ни6о срамно много ясно,са кво никой навярно няма да те заебе 4е си с големи срамни устни![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Горни или долни джуки ?Първоначално написано от Schnitzer
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И двата чифта,ма горните не много дебелиПървоначално написано от bungle
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
da nqma nikakav problem
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
gadnoto e 4e vutre6nite sa golemi![]()
браво!!! и как разбра че срамните ти устни са "Големи" и колко големи са големи? и да добавя щот тука гледах един призиф НЕ ХАРЕСВАМ ЧАЛГА
ami golemi sa izliazt mnogo ot golemite sr ustni![]()
В някои африкански племена има обичай жените от племето да си закачат тежести на срамните устни с цел да ги направят по-увиснали и по-дълги, което се възприема като белег за по-развита сексуалност..![]()
Уфф това съм го чела, че даже и снимки имаше. Ужасно, бяха поне 10 см надолу.Първоначално написано от Dr.No
Иначе, ако са малко по-големи, излизат извън големите срамни устни, не мисля, че е проблем..
Вярно е!Първоначално написано от nemepoznava6
размера на срамните устни е правопропорцинален на сексуалните заложби на една жена.
жените с миниатюрни малки срамни устни ми изглеждат недоразвити
освен това от опит- такива жени ве4но мрънкат и от нищу не са доволни- ту "ох, боли ме", ту"сега не съм в настроение", ту нещо друго.
От своя страна, жените със со4ни и месести малки срамни устни са "огън" направо, сами си искат секс по няколко пъте в денонощието, и го правят като за последно.
от психологи4еска гледна то4ка размера на малките срамни устни има същото влияние върху мъжката психика, както размерът на мле4ните жлези, но дори още по- силно.
освн това жените с по- со4ни срамни устни и по-голяма вулва раждат по-лесно децата си, това е установено в практиката.
Така 4е не само 4е няма от какво да те е срам, ами има с какво да се гордееш.
все едни някой пи4 да го е срам, ако пенисът му е 22 санта \/
напротив, това е якото.Първоначално написано от lady_kiss
когато върешните не се виждат, все едно 4е гледам пластмасов манекен.
когато се подават самата гледка действа като покана за страстен секс
обаче анкетата е много добра..честно!!![]()
![]()
![]()
opredeleno ne sa v kra4ulite![]()