- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чудя се дали ме обича?!
Как може от цяла една година , Тя веднъж да не е показала ревност?! Е маму стара, аз толкова много я ревнувам, а на нея не и мигва окото!Аз до сега не съм и давал повод, ама..а бе незнам, гледам гаджетата на приятелите, е какво да кажа...пълен контрол! А тая моита маймунка, нито веднаж не ме е питала каде съм бил и с кого
![]()
А иначе много се разбираме, обичаме се..ама това ми се върти в главата от извесно време и я питах и тя вика" Аз ти вярвам и ти имам пълно доверие"...е хубаво ама чак такова доверие, че имам чуството че ако и изневеря няма да и мигне окото!![]()
Все пак ревността е признак на Обич нали?...ако обичаш някого го ревнуваш, не мога да я разбера....Имам чуството че и е все едно, от което ме заболява всеки път..чудя се дали ме обича?!
Щом не си и давал повод и ти има пълно доверие, няма защо да те ревнува. Аз също имам пълно доверие на приятеля си. Изпитвам ревност, но малка и не я показвам. Лично според мен няма причина за притеснение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не мисля, че има от какво да се притесняваш.Просто може да не е ревнив човек, но това определено не означава, че не те обича.Не се вкарвай в излишни паронои.![]()
И моят мъж е горе-долу по същия начин. Не ревнува и толкова. И не ме разпитва къде съм била, аз сама си докладвам обикновено.
Решил съм да направя нещо като изневяра, да я видим как ще реагираСигурно пак по същият начин..
![]()
Щом не и даваш поводи за съмнения,значи няма нищо странно.По добре ли ще ти е ако ти дудне като свекърва къде си бил,в колко часа и какво си правил?
Това е тъпо,защото няма да ти има доверие повече и няма да сте заедно,ама като ти е толко акъла..Решил съм да направя нещо като изневяра, да я видим как ще реагира Сигурно пак по същият начин..
Така само ще прекратиш връзката си. Особено ако направиш нещо пред очите И. Да не говорим ако разбере, че е било тест.Първоначално написано от Иван
Може да ревнува, но да не го показва.
Това не значи, че не те обича. Недей да се правиш, че й изневеряваш, може да я загубиш заради тая глупост!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Това е най-тъпото нещо, което можеш да направиш. Дори и да е "нещо като изневяра" ще я нараниш. Ще загубиш доверието и, а то трудно се печели. Не се знае как ще реагира като разбере, че е било тест. Рискуваш да съсипеш връзката си.Първоначално написано от Иван
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
лапешка работа...Първоначално написано от Иван
![]()
Az 6te kaja edinstveno NE SI VUOBRAZQVAI tq moje prosto ili da ne e ot revnivite ili da ne go pokazva za6toto ako ne te obi4a6e otdavna da ti e bila 6uta!!!
И после ще пускаш теми "Изгубих доверието й, как да си я върна?"Първоначално написано от Иван
![]()
Може наистина да не е ревнива, да ти има огромно доверие или дори и да те ревнува да не го показва и да се старае да не те задушава. Аз, например, съм далеч по-ревнива от колкото изглеждам. Не си измисляй причини да внасяш смут в отношенията ви.
Emi shtom ne si i dal povod nqma za kakvo da te revnuva.Plus tova az sum mn revniva i purvite nqkolko meseca mn revnuvah gadjeto, ama posle si dadoh smetka, 4 go revnuvam naprazno. I az mu imam golqmo doverie.Eto tq ti go e kazala - radvai se, 4e ti ima takova doverie i 4e ne e ot revnivite. Vsi4ki se oplakvat ot revnosta, a samo ti q tursish nedei taka.![]()
Obi4aite se![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Това ще е най- глупавото нещо изобщо недей. Просто някой хора не са ревниви. Или пък ревнува, но не го показва. Това незначи, че не те обича.Първоначално написано от Иван
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..