- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам едно малко въпросче ...
ми имам малък въпрос ...: искам да питам според вас може ли да съществува връзка при която момчето да е с две години по малко от момичето ... плс отоваряйте съвсем сериозно не се ебавам![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
що да не може![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако се харесвате всичко може . Стига да ви е добре
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
За любовта няма граници, пък и 2 год не са голяма разлика, така че щом се харесвате се взимайте![]()
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
аз не смятам ,че има проблем.ако някой ви говори нещо,изобщо не се впечатлявайте.ОБИЧАЙТЕ СЕ!УСПЕХЧЕТА :PПървоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Kamelia pevicata i gadjeto i razlikata im e 7 godini.. kato tq e po golqmata.. za lubovta nqma granici...
Ако е свестен и готин..що пък не?!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
mal6ans
Ami razbira se 4e moje-za lubovta nqma granici.(s nqkoi izklu4eniq)![]()
Според зависи - ако сте на по 11 или 12 или 13 едва ли. Т.е. ти 13 той 11 или нещо от тъпия сорт. Ако сте по-големи .. ма маааааалко по-големи, що да не може?!![]()
еми аз съм на 13 а тя е на 15Първоначално написано от BAYO
![]()
I LOVE YOU KESSI
По-яко е ако момчето е по-голямо...ама деазнам май има шанс
Няма нищо лошо в това .
Еми пробвайте то никога няма да разберете ако не пробвате. Тука никой не може да ви каже дали ще стане...пък и 2 години не е много голяма разлика...Успехчета!![]()
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
Естествено, че има.Както има връзки-по-малки момичета, по-големи момчета.Две години не са почти никаква разлика, ако момчето изглежда голямо, не се държи детски, а нормално.
Може да има връзка, естествено.Имаме семейни приятели при които жената е с 3 или 4 години по-голяма от мъжа и това не им пречи, даже си живеят много добре .
Моето момче е две години по-малко от мен. Всичко си беше добре между нас , но с времето разбирам, че той все още не е пораснал..не се държи като мъж, когато трябва...но това много си зависи от човека. Определено обаче за разлика от две години няма проблем. Между другото аз съм на 20 , той на 18.
Разликата не е голяма пък и ако се обичате нищо не ви пречи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Nothing is possible![]()
Let The BEAT Control Your Body
НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ами като е не ... обясни защо да знам какви са причинити поради които ти мислиш такаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
I LOVE YOU KESSI
Ми има си едно правило: "Момичетата са прости." От него можеш да си направиш много изводи защо не би тръгнала и повярвай ми така ще е.Първоначално написано от чаровниче
Не се държи като мъж? А като жена ли? Женски ли дрехи носи?Първоначално написано от Анонимко