.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: strah strah

Guest

strah strah

strahmee dali shte moga da si namerq gadje zashtoto mn podbiram momchetata tozi ne mi haresva zashtoto mu e chera kosata i tem podobni

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами...няма на кого да се сърдиш, освен на себе си! Промени се

И ние кво да напрайме? Ми логично не ги подбирай толкова.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Промени се.Разбира се не бъди прекалено лекомислена,но не и прекалено капризна.Освен това,външния вид понякга лъже,така,че оценявай и и душата.Мисля,че няма да ти е приятно да бъдеш с момче с перфектна външност,а същевремено с ограничено съзнание и инфантилно поведение,смисъл да няма никакви качества.Трябва да си наясно какво търсиш и какво очакваш от даден човек,не се влюбвай във външността му,а в това което носи в себе си.Късмет.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не се променяй. По-добре да търсиш това, което наистина е за теб, а не да пренебрегваш собствените си желания. После и да не останеш доволна от избора си, поне ще знаеш, че си направила усилие да намериш съвършения.

Guest

Re: strah strah

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    strahmee dali shte moga da si namerq gadje zashtoto mn podbiram momchetata tozi ne mi haresva zashtoto mu e chera kosata i tem podobni
    хиах и аз тека подбирам мн(момче съм) дай снимка, та може да земе да се земем а

Guest
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Не се променяй. По-добре да търсиш това, което наистина е за теб, а не да пренебрегваш собствените си желания. После и да не останеш доволна от избора си, поне ще знаеш, че си направила усилие да намериш съвършения.
    tozi symet e nai dobyr bravo experiment_m mn dobre e izmisleno

Най-вероятно още си малка, изпитваш дори подсъзнателен страх от обвързване, за това се стремиш към недостижими момчета, като на другите им намираш кусури от рода на "черна му е косата". Като пораснеш малко ще спреш да бъдеш толкова критична.
    Разбира се, не казвам, че не трябва да имаш никакви критерии - напротив, трябва, и се съгласявам напълно с мнението на experiment_m, НО въпросът е в това, че може би трябва малко да ги занижиш.

Град
    Никъделенд
    Nikoga nqma da sre6tnesh idealniq.. na pruv pogled edno mom4e moje da ti izglejda perfektno, no sled vreme ako se opoznaite po-dobre shte razberesh, 4e ne e takuv. Ne za drugo, a zashtoto nqma perfektni hora. Ne gi podbirai 4ak do takava stepen. No ti pojelavam da sre6tnesh idealniq ZA TEB!!!
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Re: strah strah

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Ммм...не смятам че трябва да се променяш по какъвто и да било начин...просто трябва да знаеш че в любовта трябва да правиш компромиси..все пак никой не е съвършен рано или късно ще откриеш точния човек!

На колко си? Мисля, че ти е прекалено рано за гаджета и връзки.
    Ако греша, може би трябва да спреш да бъдеш толкова взискателна. Все пак перфектни хора няма, ти не си и не можеш да очакваш момчето, което ще е с теб да е такова.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си