- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- skusah s priqtelkata si i to zashto....
pochti tri meseca shtqhme da napravim i skusahme zashtoto na neq i e stanalo sku4na vruzkata poneje vseki den e bilo edno i sushto....
da q potursq li da pogovorim ili po dobre ne...![]()
Тц.
Казала ти го е това => за нея сериозни връзки няма и понятието обич е изгубено (ако някога го е имало)
Мисли трезво.
Спокоино,и други ще има,не е единствената!Живеи си живота,защото да я преследваш е изгубена кауза.![]()
тя самата ми го е казвала ,че преди адски много е искала да сме заедно,а сега...
много ми е кофти и се чуда да и прати ли един смс на датата когато щяхме да направим три месеца![]()
Не се унижавай така, не стига, че е скъсала с тебе, а и сега ти ще й пишеш. Ако се сети да ти честити - ок, ако не - здраве да е.
След като й е скучно, явно си я отегчил, свикнала е да я глезиш и връзката й е станала еднообразна. Ако питаш мен, недей да я търсиш, нека да види какво е без теб. Даже смс не й пиши. Ще ти е трудно, но се въздържай! Насила любов не се изпитва!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз ги имам тези моменти напоследък с приятеля ми. Не знам защо. Ходим вече година и половина и винаги ми е било хипер яко. Но напоследък нещо не е както преди. Обичам да си играя с него и тн, но нещо сякаш не е наред. Понякога много ми досажда. Не се сприятелява с приятелите ми и ми е кофти като дойде при нас. Щото аз стоя с него и не мога да си говоря с другите защото сме настрани.А не искам да го късам. Обичкам си го.
Няма смисъл да я търсиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Emi az hodq s mom4to, koeto obi4am ot godina i polovina...i ot opit ti kazvam.. trqbva da se raznoobrazqvate i dvamata.
Qvno vruzkata vi e nqmala raznoobrazie i si i pisal.
Ako imate 4uvstva edin kum drug pogovorete - predloji i da zapo4nete ot nachalo i tozi put gledaite da ne pravite samo 1 i sushti neshta...
Prosto izlizaite s priqteli,zabavlqvaite se,hodete nasam natam, vremeto veche stava i za baseini, igraite karti,zakachaite se abe ei takiva neshta
Uspeh dano neshtata se polu4at.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Няма смисъл да я търсиш, омръзнал си й.![]()
Не се унижавай. Щом вече си и омръзнал просто трябва да си намериш друга. Няма смисъл да и пращаш смс-и и т.н. защото щом вече не иска да е с теб, те няма да значат нищо за нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Кратко, ясно и точноПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Много често ми се е случвало преди- след време просто изгубвам интерес. Просто не си бил подходящия за нея и това е. Нищо не можеш да направиш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Чисто и просто връзката се е изчерпала, вече и двамата не сте можели да си предложите нищо ново един на друг. Очевидно и тя не е държала много на отношенията ви, иначе щеше да направи опит за някаква освежаваща промяна. Зарежи я, отдалечи се от нея и обърни внимание на други момичета. И гледай винаги да можеш да изненадващ жените с нещо, независимо от кога ходите и колко стабилна е връзката ви според теб. Авантюристичния и загадъчен дух поддържат една връзка жива и истинска![]()
Кофти, ама според мен не е от голямо значение за нея дали сте заедно и си е измислила причина само да те остави! Иначе ако наистина те обичаше и искаше да е с теб, всеки един ден с теб щеше да и е специален и да измислите начин да си разнообразите ежедневието, но тя просто си е измислила причина!Друго обяснение нямам
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
nameri si druga i gledai da ima raznoobrazie sl pat
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Умните хора са казали: Ако обичаш някого пусни го на свобода ако се върне при теб значи те обича а ако не не.
Аз съм имал подобрен проблем но при мен тя никога не се върна и честно да ти кажа няма смисъл да се косиш защото ще си причиниш само болка нищо повече.По добре я забрави![]()
blagodarq na vsi4ki
По-добре не я търси, няма смисъл.
Тя така е избрала, това е нейно решение.Това за еднообразието си мисля, че е било просто оправдание.Може би няма чувства.
Грешка! ! !Първоначално написано от moon_flower
Не си хаби времето, думите и нервите заради такова несериозно същество.
П.П. Ми то само такиа останаа бе!
Ей пич,не се унижавай>тя явно просто незнае какво губи,омръзнало и е връзката.И при мен е ставало,и от 2-те страни съм бил и затова ти казвам.Всяко момче си има достойнство,няма да падаш по ниско от нея,да не е нещо повече от теб.Аре успех и продължи напред колкото и гадно да звучи,знам че няма да ти е лесно,но се опитай.
Аре успех занапред
Spored men trqbva da si jivee6 jivota bez neq se pak ne e edinstvenata a puk s teq K******** izpulneniq nqmalo e kak da izdurjite pove4e
аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.