.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    azqw
    Guest

skusah s priqtelkata si i to zashto....

pochti tri meseca shtqhme da napravim i skusahme zashtoto na neq i e stanalo sku4na vruzkata poneje vseki den e bilo edno i sushto....
    da q potursq li da pogovorim ili po dobre ne...

Guest
    Тц.

Казала ти го е това => за нея сериозни връзки няма и понятието обич е изгубено (ако някога го е имало)

Мисли трезво.

Спокоино,и други ще има,не е единствената!Живеи си живота,защото да я преследваш е изгубена кауза.

Guest
    тя самата ми го е казвала ,че преди адски много е искала да сме заедно,а сега...
    много ми е кофти и се чуда да и прати ли един смс на датата когато щяхме да направим три месеца

Това са глупави извинения на несериозен човек.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не се унижавай така, не стига, че е скъсала с тебе, а и сега ти ще й пишеш. Ако се сети да ти честити - ок, ако не - здраве да е.

След като й е скучно, явно си я отегчил, свикнала е да я глезиш и връзката й е станала еднообразна. Ако питаш мен, недей да я търсиш, нека да види какво е без теб. Даже смс не й пиши. Ще ти е трудно, но се въздържай! Насила любов не се изпитва!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    И аз ги имам тези моменти напоследък с приятеля ми. Не знам защо. Ходим вече година и половина и винаги ми е било хипер яко. Но напоследък нещо не е както преди. Обичам да си играя с него и тн, но нещо сякаш не е наред. Понякога много ми досажда. Не се сприятелява с приятелите ми и ми е кофти като дойде при нас. Щото аз стоя с него и не мога да си говоря с другите защото сме настрани. А не искам да го късам. Обичкам си го.

Няма смисъл да я търсиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Никъделенд
    Emi az hodq s mom4to, koeto obi4am ot godina i polovina...i ot opit ti kazvam.. trqbva da se raznoobrazqvate i dvamata.

Qvno vruzkata vi e nqmala raznoobrazie i si i pisal.

Ako imate 4uvstva edin kum drug pogovorete - predloji i da zapo4nete ot nachalo i tozi put gledaite da ne pravite samo 1 i sushti neshta...
    Prosto izlizaite s priqteli,zabavlqvaite se,hodete nasam natam, vremeto veche stava i za baseini, igraite karti,zakachaite se abe ei takiva neshta

Uspeh dano neshtata se polu4at.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма смисъл да я търсиш, омръзнал си й.

Град
    Там, където е сърцето...
    Не се унижавай. Щом вече си и омръзнал просто трябва да си намериш друга. Няма смисъл да и пращаш смс-и и т.н. защото щом вече не иска да е с теб, те няма да значат нищо за нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Няма смисъл да я търсиш, омръзнал си й.
    Кратко, ясно и точно

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Много често ми се е случвало преди- след време просто изгубвам интерес. Просто не си бил подходящия за нея и това е. Нищо не можеш да направиш.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    Чисто и просто връзката се е изчерпала, вече и двамата не сте можели да си предложите нищо ново един на друг. Очевидно и тя не е държала много на отношенията ви, иначе щеше да направи опит за някаква освежаваща промяна. Зарежи я, отдалечи се от нея и обърни внимание на други момичета. И гледай винаги да можеш да изненадващ жените с нещо, независимо от кога ходите и колко стабилна е връзката ви според теб. Авантюристичния и загадъчен дух поддържат една връзка жива и истинска

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Кофти, ама според мен не е от голямо значение за нея дали сте заедно и си е измислила причина само да те остави! Иначе ако наистина те обичаше и искаше да е с теб, всеки един ден с теб щеше да и е специален и да измислите начин да си разнообразите ежедневието, но тя просто си е измислила причина! Друго обяснение нямам
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nameri si druga i gledai da ima raznoobrazie sl pat
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Умните хора са казали: Ако обичаш някого пусни го на свобода ако се върне при теб значи те обича а ако не не.
    Аз съм имал подобрен проблем но при мен тя никога не се върна и честно да ти кажа няма смисъл да се косиш защото ще си причиниш само болка нищо повече.По добре я забрави

Guest
    blagodarq na vsi4ki

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре не я търси, няма смисъл.

Тя така е избрала, това е нейно решение.Това за еднообразието си мисля, че е било просто оправдание.Може би няма чувства.

Не си хаби времето,думите и нервите за такъв несериозен човек.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Не си хаби времето,думите и нервите за такъв несериозен човек.
    Грешка! ! !

Не си хаби времето, думите и нервите заради такова несериозно същество.

П.П. Ми то само такиа останаа бе!

Bourgas_bilder
    Guest
    Ей пич,не се унижавай>тя явно просто незнае какво губи,омръзнало и е връзката.И при мен е ставало,и от 2-те страни съм бил и затова ти казвам.Всяко момче си има достойнство,няма да падаш по ниско от нея,да не е нещо повече от теб.Аре успех и продължи напред колкото и гадно да звучи,знам че няма да ти е лесно,но се опитай.
    Аре успех занапред

Spored men trqbva da si jivee6 jivota bez neq se pak ne e edinstvenata a puk s teq K******** izpulneniq nqmalo e kak da izdurjite pove4e
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си