- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма смисъл да се влюбваме
Днес направих това велико откритие!![]()
Браво,ти откри топлата вода![]()
; ) ако наистина в това не откриваш смисъл ,то къде ;![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Според мен пък ако няма любов няма смисъл да се живее....![]()
Да бе,дай да си тегля ножаПървоначално написано от {Sweety_f}
![]()
Kato se zamislq i az sam na tvoeto mnenie![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Эащо търсите смисъл?Не във всичко има смисъл и това е хубаво!Важното е ,че любовта ни носи щастие..това е достатъчно!Е понякога след края е доста болеэнено ,но това е живота-редица от эагуби и победи.
[size=7][b][u]fosse cos
Az ne mislq 4e e lo6o da se vlubva6 makar4e kogato zagubi6 mom4eto/momi4eto koeto obi4a6 stava mn kofti i ti se iska da si tegli6 noja!
9 MESECA S MOITY ZLATYYY,0b!4@M Te bEzKr@!nY Mn bEbYyY!!!
Za men lubovta e vsichko... Nqmalo smisal v neq.. che v kakvo ima togava? V bezsmisleni lutania v tyrsene na kakvo? ...
В търсенето на щастието някъде другаде, а не при " любовта " ... А пък наистина може да се каже, че без любов човек не може, обаче поне според мен любовта се крипи на разбирателство и доверие към двамата човека ... Любовта - може и без нея, но все пак е приятно да я има, защото като станеш на определени години и разбираш, че си сам ...Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Значи си МНОГО зле моме!Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Либов:за момичетета един вибратор,за момчетата-една юнашка чекия!
Напълно съм съгласен с теб!Първоначално написано от Анонимко
![]()
айде беПървоначално написано от Анонимко
=D>
Любов има!Въпреки да не вярвате.Знам,че на мн хора сърцата са им разбити и затова не вярват.Но нали преди да бъдат разбити,тези сърца са обичали?Любовта...Нали точно заради нея сме на този свят?Най-великата любов е тази на майката към нейното дете,но тя е породена от любовта между двама души-майката и бащата,за да ни има нас.Та тва е любовта.Ако я нямаше,и нас нямаше да ни има! :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619