- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- писна мии вече..
компютъра ми се рестартира по6-7 пъти на ден а ето какво правя:влизам в скайп.интернет,музика и тва еда не би да е от жегата нещо?ама той преди понякога пак правеше така ама сега прекалява.чух за някви програми за измерване на температурата и за проверка за процесора ама не разбрах
моля ви кажете ,ако знаете какво да изтегля за да не се рестартира така
![]()
ne otbroqva ni6to ,prosto se restartira
Прегрял е!Остави го изключен до вечерта,да се охлади малкоПървоначално написано от Анонимко
!Това ти предлагам!
Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?
Моя днес го нагрях до 53 градуса,ама не се изключи (слава Богу) ама засичаше.Мога да ти препоръчам HDDlife pro в zamunda.net я има с крак.Следи ти температурата на харддисковете и можеш да си го нагласяш при определена температура да се изключва компа,за да не става беля от жегата.Успех (:
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
даваш на някой да ти почисти PC-то и готово.. или вентилатора на процесора или на захранването не върти кат хората
И моя прегрява от време на време. Иначе сее рестартираше по 1 време и се оакза че е от тока и захранването щото е-он пак са се осрали на метеното.
a ot kude da vidq kolko gradusa se e nagrql procesora?![]()
изтегли си Everest pro
Отовори си кутията.Аз така съм направил и зиме и лете никога не е загрявал.Иначе едно почистване също е плюс.Но като я отвориш става най-добре![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
Отвори си кутията, почисти го, сложи му един вентилатор още, да се проветрява направи го да работи на 45 градуса и си готов ... и не инсталирай нищо излишно, щото се бъгва ... това е ... и гледай колкото се може кутията да е на проветливо място и отзад да е открита ...![]()
... k33p w@lkinG ...
AZ MOITA KUTIQ SAM Q OTVORIL I SAM SLOJIL DOPALNITELEN VENTILATOR I TEMPERATURATA NA PROCESORA MI E 55 GRADUSA
AKO Q ZATVORQ SIGORNO 6TE DIGNE NAD 60 GRADUSA
брей на мене ми показва че е 47градуса пак като го пипна чак пари![]()