- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Gadjeto na brat4edka mi
V4era i hodih na gosti i tq be6e tam s gadjeto si ( az za pryv pyt go vijdah ) i me glea6e nekfo stranno.tq izleze do magazina da kupi nekfi soletki i az prez tfa vreme razglejdah 1 katalog na avon i onq ne sprq da me zqpa i doide pri mene i vika dai da vidq tfa i postoqnno sa natiska6e v mene a ko go int nego jenski krem ??? ta iskam da vi popitam trqbva li da i kaja ili da si myl4a i da ne se mesq moje pyk samo taka da mi se e storilo..
По добре не се меси....каквото има братовчедка ти ще си го разбере...
може би просто е поискал да покаже че му допадаш. ако беше стоял настрани щеше сиг да си кажеш "пф тоя тъпанар изобщо не ме харесва" разбирасе говоря за обикновено харесване м/у момиче и гаджето на братовчедка му
Най-добре си замълчи за момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами по-добре си замълчи, защото иначе може да се скарат и после ако се сдобрят братовчедка ти да обвини теб за цялата история..мълчи си, пък тя братовчедка ти ще разбере, ако има какво да разбере.![]()
Ммм... Според мен е по-добре да кажеш на братовчедка си... Мисля, че би било по-добре за нея да знае с какво момче си има работа...
По-добре си замълчи засега. Той може просто да се е базикал или нещо такова. Пък и дори и да не ти се е сторило, той може да обвини теб и най- накрая ти да излезеш виновна така че по-добре за сега си трай. Ако има нещо тя сама ще разбере.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Може просто да е търсил повод за разговор. Може да му е такъв маниерът на поведение. Не споделяй с братовчедка си прибързаните си заключения.
Може би просто се е опитал да ти се хареса,да напрай някво добро впечелтение.Ако и другия път,когато се видите,се държи по същия начин,намекни нещо на братовчедка ти по въпроса.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ili taka ti se e storilo ili toi e iskal da ti namekne ne6to!Iz4akai izvestno vreme i ako go povtori kaji na bratov4edka si oba4e vnimavai da ne izleze6 vinovna!
9 MESECA S MOITY ZLATYYY,0b!4@M Te bEzKr@!nY Mn bEbYyY!!!
po-dobre ne kazvai,ako ne si napalno sigurna,no i ne mu pozvolqvai takiva volnosti!!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ти не се обаждайПървоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
ами според мен трябва да и кажеш какво е станало така по между другото без да даваш твоята оценка . щом това е нейното гадже тя ще може да си направи сама изводите защо го е направил и какво е искал да постигне