.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ЗАтвор

ЗАтвор

значи ето кво стана... направих нещо наистина гадно, и сега съм наказана да не излизам майка ми е взела всички ключове и не мога да излезна, и от прозореца не става защото съм на 4тия етаж... и с чаршафи завързани също няма да стане... просто тя е решила да не излизам и толко ! ако не беше тя сега щях да съм на басейн с гаджето и даже съм се облякла оправила и седя и дебна до вратата брат ми да се прибере или баща ми за да избягам... пффф

лелелелелеееееееее кво си направила да те заключе бе момиче да не си откраднала нещо или нещо друго ще да е....... ми аз ти предлагам да поговориш с майка си и да се разберете с думи а не с глупави постъпки опитай нищо не губиш

Мега фен
    Град
    София
    Кофти Все пак ако искаш каже кво си направила???
    Пробвоай да и се иэвиниш ...при наще обикновенно малко след това има ефект.Е естествено эависи какво си направила.А и эа колко време ти е накаэанието???
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest

A kakvo se e slu4ilo?

Kakvo tolkova si napravila 4e da ti nakaje tolkova.Razkaji kakvo e stanalo za da mojem da te posuvetvame!!!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

Re: A kakvo se e slu4ilo?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvo tolkova si napravila 4e da ti nakaje tolkova.Razkaji kakvo e stanalo za da mojem da te posuvetvame!!!

Suglasna sum s tova.Ako si napravila ne6to mnogo seriozno s edno izvinenie nqma da stanat ne6tata

Град
    Rivendel, Middle Earth
    wow mn kofti situacia mai iako si zgazila luka
    da ti kaja po-dobre se izvini dori i da ne pomogne malko 6te se opraviat ne6tata

Град
    Там, където е сърцето...
    Явно е сериозно това дето си напрайла, че чак да те заключат. Поговори с нея, извини се дано помогне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моите ключове никой не ги бута. Тъпо е да те заключват. На тази жега аз лично не бих ходила никъде. У дома на климатика си е супер. Но въпреки това никой няма право да те заключва, освен ако не си осъдена. дори майка ти!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си