.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    bqsna kt4ka_f
    Guest

Moderated: Миналия месец за първи път ми дойде цикълът...

zdr all zna4i minaliqt mesec za parvi pat mi doide cikala a pak toz mesec trea6e da mi doide na 13 ama nqmam ne mi doide tva normlano nli e ikli...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

napalno normalno e! ne se pritesnqvai v na4aloto e taka ... idva ne idva ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

ОтКаЧеНа КуЧкА
    Guest
    Мила ,може дори някой друг месец да не ти дойде,после пак да дойде,може да имаш обилно кървене и т.н. недей да се притесняваш ,напълно нормално е

1. Не очаквай до встъпване в менопаузата цикълът ти да е 28 дни. Може и да е 30, може и винаги да е 26, а може и да е нередовен - в това няма нищо ненормално всъщност. Организмът не е швейцарски часовник.
    2. Първите 1-2 години ще бъде така - ще пропуска, може да дойде 2 пъти в един календарен месец. Не се притеснявай.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest

Re: Moderated: Миналия месец за първи път ми дойде цикълът..

Цитирай Първоначално написано от bqsna kt4ka_f
    zdr all zna4i minaliqt mesec za parvi pat mi doide cikala a pak toz mesec trea6e da mi doide na 13 ama nqmam ne mi doide tva normlano nli e ikli...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Значи миналия месец ти е дошло за първи път ,обаче вече знаеш какъв е интервалът ? Нещо не схващам

Спокойно. В началото ще ти е нередовен, може да подрани, да закъснее, а може и да те пропусне. В това няма нищо странно. След година- две би трябвало вече да ти се нормализира и да идва на точен интервал от време.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    botevgrad
    И на мен ми дойде за първи път на 13г.и първите 2 месеца беше като по часовник послееее взе да ми се разминава, но много хора са ми казвали,че е нормално

your truly sb
    Guest
    Епа нормално е
    На мен винаги си ми е било сравнително точно,ама то си зависи от човека

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ее спокойно ! Напълно нормално е. Има момичета на които даже после не им идва и по половин година На мен след като ми дойде първия път (11г.) после не ми идва 3 месеца тъй, че споко Нищо ти няма
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    в мечтите ти
    На мен от самото начало цикълът си ми беше редовен, но знам, че при доста момичета в началото е нередовен, закъснява, подранява или не идва няколко месеца.Така че споко, всичко ти е наред
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

olee sega dokato se narmalizira znae6 li kolko pati 6te te iznenadva...?

Napalno normalno e za6toto cikala v na4aloto obiknoveno ne e redoven i e normalno da zakasnee s 3 meseca no ne pova4e!

Град
    Под слънчевите лъчи...

м

моя в началото закъсня с 3 месеца и половина а после подрани.така че е нормално в началото!

hottie
    Guest
    темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си