- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Миналия месец за първи път ми дойде цикълът...
zdr all zna4i minaliqt mesec za parvi pat mi doide cikalaa pak toz mesec trea6e da mi doide na 13 ama nqmam ne mi doide tva normlano nli e ikli...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
napalno normalno e! ne se pritesnqvai v na4aloto e taka ... idva ne idva ...![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Мила ,може дори някой друг месец да не ти дойде,после пак да дойде,може да имаш обилно кървене и т.н. недей да се притесняваш ,напълно нормално е
1. Не очаквай до встъпване в менопаузата цикълът ти да е 28 дни. Може и да е 30, може и винаги да е 26, а може и да е нередовен - в това няма нищо ненормално всъщност. Организмът не е швейцарски часовник.
2. Първите 1-2 години ще бъде така - ще пропуска, може да дойде 2 пъти в един календарен месец. Не се притеснявай.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от bqsna kt4ka_f
Значи миналия месец ти е дошло за първи път ,обаче вече знаеш какъв е интервалът ? Нещо не схващам![]()
Спокойно. В началото ще ти е нередовен, може да подрани, да закъснее, а може и да те пропусне. В това няма нищо странно. След година- две би трябвало вече да ти се нормализира и да идва на точен интервал от време.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Епа нормално е
На мен винаги си ми е било сравнително точно,ама то си зависи от човека![]()
Ее спокойно ! Напълно нормално е. Има момичета на които даже после не им идва и по половин годинаНа мен след като ми дойде първия път (11г.) после не ми идва 3 месеца тъй, че споко
Нищо ти няма
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
На мен от самото начало цикълът си ми беше редовен, но знам, че при доста момичета в началото е нередовен, закъснява, подранява или не идва няколко месеца.Така че споко, всичко ти е наред
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
olee sega dokato se narmalizira znae6 li kolko pati 6te te iznenadva...?
Napalno normalno e za6toto cikala v na4aloto obiknoveno ne e redoven i e normalno da zakasnee s 3 meseca no ne pova4e!
моя в началото закъсня с 3 месеца и половина а после подрани.така че е нормално в началото!
темата е стара