.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: rodena otvorena

Hybrid View

Guest

rodena otvorena

zdr imam 1 problem zna4i moje li nqkoe momi4e da se rodi otvorena znam 4e e malko stranno no vse pak mi kajete pls bez ebavki

Guest
    za 1 put 4uvam takova ne6to .. ii nzz

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    възможно е при някои хименът го няма но мисля че е рядко нещо но Да възможно е!
    може и да се изгуби при спортуване и такива работи също не само при полов акт

Голям фен
    Град
    София
    не знам, ама със сигурност мъжете могат (и понякога се) дървят още докато са в коремите на мамите си...

факт

просто ни се ебе дори от преди да се родим
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    понеже при мене е така,но не е напулно разкусана и искам да ви питам по-малко ли 6те ме боли като го напражя за първи път или няма зна4ение

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Колкото си по-възбудена и влажна толкова по-малко ще те боли.Но си е напълно индивидуално.А и как разбра, че не ти е напъно разкъсана девствената ципа, че не ми го побира акъла?

Guest
    dulga istoriq nosum 100 % sigurna 4e e taka

kaki4ka
    Guest

.....................

Iskam da ti kaja 4e nqma kak da porveri6 dali ti e razkysana napylno ili ne No nqma na4i kak da ne te boli ,no za da izbegne6 malko pone bolkata trqbva da si naistina mnogo vyzbudena i odpusnata
    Neznam pri teb kak e no pri men be6e dosta obilno kyrvene Dosta se izpla6ih ne sym o4akvala 4e 6te e 4ak tolkova ubilno kyrveneto Vypreki 4e sym spodelqla s moi priqtelki pri koito e imalo dosna po malko kryv Pri vseki e individualno No NAI NAI NAI NAI NAI vajnoto e da si mnogo odlusnata i vyzbudena (dano partiora ti da e po-opoten ot teb) \/

Guest
    мойта приятелка не беше девствена, пък и бях първия. тя ми го е казвала, че преди това не е била с никого. не се е отворила сама. явно е възможно.

E ti kazva6 bez ebavki ama to nemoi 6tot takiva gluposti za 1 pat 4uvam i spored men tva e nevazmojno!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от naia
    възможно е при някои хименът го няма но мисля че е рядко нещо но Да възможно е!
    може и да се изгуби при спортуване и такива работи също не само при полов акт
    напълно съгласна
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    moje i kato po mani4ka ne6to da si si napravila primerno ot mn 4eknene da si si q razkasala i ve4e da ne pomni6,az primerno mislq 4e sam si otvorena za6toto kato malka 1 pat pomna 4e mi te4e krav (malka--5-6-7 god. ) i sa sigurnost ne e bila menstruaciq taka 4e.. dali si si rodena taka ili ne pomni6 koga ti se e razkasala..

Мъжът ми е на мнение, че аз съм така, защото нямало кръв при първия път. И при никой друг път...

Възможно е.

Град
    Под слънчевите лъчи...

..

не е възможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си