.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Moderated:Какво е това течение върху бельото ми?

Здравейте! Имам един проблем! Когато, вечерта, отида в банята да се къпя, събличам се, и виждам, че бельото ми е мокро... Не съм се напишкала. И това ме притеснява, защото всеки ден е така. Цялото ми бельо е изцапано с нещо бяло...леко лепкаво. Дали е някакво течение..? Помогнете, моля ви! Момиче съм, на 14.

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилника!

и на мен ми се е случвало мн пъти... понякога в такова бяло като твоето и лепкаво а понякога просто като вода даже не мирише... сигурно е някаква инфекция, но на мен ми минава бързо и не ми се налага да ходя на гинеколог а и не искам... не ми се вижда чак толкова опасно

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това се нарича бяло течение, почти всяко момиче го има

Мега фен
    Град
    София
    Както момичетата преди мен каэаха-това е бяло течение.попринцип много жени го имат,но не е чак толкова беэобедно..!Эависи.Първо кажи имала ли си цикъл?Абе от много неща эависи,но в някои случаи бялото течение се причинява от инфекция.Така ,че най-добре посети гинеколога.
    Иначе ето тук има доста информация эа бялото течение:
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=6448
    [size=7][b][u]fosse cos

:[[[[[[[[
    Guest
    Но много ли е възможно да е инфекция?
    Защото и на мен постоянно ми се подмокрят гащите и мирише гадно...но и е много,в смисъл..като се изкъпя вечерта и после другата вечер пак трябва да се къпя,защото пак имам бяло течение...цикъла ми е нормален,тези дни трябва да ми дойде,всичко си е ок,нищо не ме боли или щипе *чука на дърво* но пак имам това гадно нещо ;[[[

Веднъж още в началото като имах и бях се изплашила,и не се мих 2-3 дни само и само да стане много по гащите ми и майка ми да го види и да ме заведе на лекар или каквото трябва да се прави ,а тя нищо не каза,сега си слагам ежедневни превръзки и майка ми веднъж ме пита за какво ги слагам,а аз й викам според тебе защо а тя ме гледа тъпо...имам чувството,че не знае за такова нещо (бяло течение) ами ако е нещо сериозно???голяма съм паника...

;[[[[[[[[
    Guest
    забравих да кажа,че съм на 15

Голям фен
    чувала съм, че ако не се отстрани на по-ранна въздраст може да ти попречи да имаш деца.

AMAN!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Спокойно ! Няма нищо страшно - всяко момиче го има в пубертета та даже и по нататъка. Бялото течение предпазва от инфекции и замърсяване
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

s236ye7yu89x
    Guest

spoko

ei niama problem tova edin normalen proces v puberteta az sa6to go imah no otidoh na ginekolog savetvam te i ti da probva6 predpisva nqkvi lekarstva i pregleda e bezplaten 6ti mini ne se bezpokoi az v na4aloto s6to bqh napravo opla6ena do smart be6e diskomfortno kato si liagah vapreki da se podmivam i smeniam belio baba mi obiasni 4e tova bilo proces v koito se smeniat kak da kaja normalen i po nagore mnogo pravilno pi6e v komentarite 4e pradpazval ot infekcii

ami poprincip kogato si v ovulaciq (14 dena predi cikal) se polo4ava takav vaginalen sekret,pri vsqka e razli4en,po vodnist,po lepkav....no ako e po gast,predizvikva sarbej ili ima nepriqtna mirizma nai veroqtno e da e nqkakva infekciq ili gabi4ki....nai-0dobre e da se konsultira6 s ginekolog

Spokoino tova e bqlo te4enie i vsqko momi4e go ima ako ima6 cikal zna4i ima6 bqlo te4enie a ako nqma6 cikal zna4i skoro6te ti doide!

shock
    Guest
    Az posledno vreme imam mnogo bqlo te4enie no po princip nqmam cikul kolko vreme sled purvata poqva na bqloto te4enie bi trqbvalo da ti doide 1 cikul? Molqvi otgovorete mi

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

нормално течение е единствено вагиналното което е прозрачно и не мирише а бялото не е здравословно и може да е признак за инфекция!

hottie
    Guest
    Темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си