.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Obezkosmqvaneto

Hybrid View

JustGotPaid
    Guest

Obezkosmqvaneto

Zna4i momi4eta kogato se obezkosmqvam otdolu sas samobruzna4ka ne se polu4ava mn dobre... V smisal 4e kato si mahna vsi4kite kosmi i se vijdat nqkaksi pod kojata, mn stranno..I si vikam nai-dobriqt na4in e kolata maska ama.. kak da vi obqsnq..za kozmetik ne mi go predlagaite tozi variant..prosto nz ne se polu4ava mn dobre sas samobruzna4ka, zashtoto se vijdat kosmite otdolu pod povurhnostta.. predpolagam kojata tam mi e MNOGO 4uvstvitelna i nejna i zaradi tova taka se polu4ava... Imate li sushtiq problem?

P.S: Na 15 sum, momi4e (ako izob6to ima zna4enie!)

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз ги махам с кола маска при козметик И затова нямам проблем като твоя Само не мога да разбера защо отказваш идеята за козметик?! Помисли си все пак

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    и аз имам същия проблем и съм решила другата седмица да ходя на козметик. Срам-несрам, тва е...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Повече от фен
    i az imam sashtiq problem,no na kozmetik ne iskam da hodq...

Even heaven is hell without you

Супер фен
    Ами като ви е срам си купете лентички и действайте сами .Иначе по това което прочетах ..тфа са подкожни косъмчета но попринцип знам че стават по-скоро от епилатор а не от самобръсначка странно.При мен го няма този проблем,аз използвам деп.крем,ако искаш пробвай..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Spored men puk tova,koeto se vijda e osnovata na kosum4eto,koqto ostava pod kojata,sled kato se izbrusne6.Pri vsi4ki stava taka.Az li4no v momenta ne znam kum koi metod na obezkosmqvane da podhodq,za6toto s vsi4ki mi izlizat podkojni kosum4eta.Ne samo s epilator

emi 6tom ne iska6 na kozmetik probvai sama vky6ti s lenti4kite na VEET mn sa dobri malko sa skypi ama pone ne rastat tolkova byrzo kakto sled samobrysna4kata..

Има специален епилатор за интимни части.

s epilator, makar che boli malko ama da ti kaja to se svikva
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си