.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Za6to ne go haresvat...

Boje vlubena sum,no nikoi ne udobrqva gadjeto mi i nz kakvo da pravq?
    9 MESECA S MOITY ZLATYYY,0b!4@M Te bEzKr@!nY Mn bEbYyY!!!

Guest

Re: Za6to ne go haresvat...

Mi da ne ti puka kvo mislqt drugite. Nali znae6 "Horskoto mnenie, sled moito pogrebenie"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi da ne ti puka kvo mislqt drugite. Nali znae6 "Horskoto mnenie, sled moito pogrebenie"
    Съгласна съм.Кво ти пука за другите? Важното е какво изпитвате един към друг,а не какво мислят другите за вас
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там, където е сърцето...
    Е какво като не го харесват няма те да ходят с него, ти ще ходиш така че да не ти пука. Щом си го харесваш недей да слушаш хората.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

Цитирай Първоначално написано от sexylife
    Е че като си харесаш някой/я нима винаги се допитваш до хората дали да ходиш с него/нея хич да не ти пука... А и защо не го харесват попитай ги?... Но Това хич нетрябва да те бърка, щом го харесваш давай !!!

emi nz kfa e pr4inata da ne go haresvat ama boli te we 6tom ste 6taslivi zaedno i se obi4ate da ne ti pyka
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Цитирай Първоначално написано от sexylife
    A kakvo ti puka kakvo mislqt drugite za gajeto ti.Vajnoto e ti da go haresvash,a ne te.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Ooo q ne slushai drugite.Kakvo ti puka za tqhnoto mnenie?Da ne bi jiveesh za horata?Q davai bez da ti puka.I moita golqma lubov nikoi ne q odobrqva ... seki govori protiv nego ... takyv bil onakyv bil .... beshe mi ostanal samo toi po edno vreme,no kogato osyznaha,che lubovta mi e po silna ot vsichko drugo sprqha da mi govorqt protiv nego i sichko stana kakto predi.Dokaji im che nqma da uspeqt da ti poprechat da si s choveka v kogoto si vlubena.Jivei taka kakto na teb ti haresva,a ne na drugite.Edva li te biha trygnali da podrejdat jivota si taka kakto na teb ti haresva ....
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип не е нужно да се вслушваш в чуждото мнение,но понякога не е эле.Все пак ти си энаеш най-добре!Ако смяташ ,че момчето е подходящо эа теб,не го мисли толкова.Но ако и в теб има доэа неувереност,вслушай се в околните.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Кво ти пука че хората не го харесват, нали ти си го харесваш??Тогава няма какво да се влияеш от хорското мнение - не живееш за хората, а за себе си!

Kvo ti puka kvo mislqt drugite nali ti 6e si s nego.....
    Does it hurt
    To know I'll never be there
    bet it sucks
    to see my face everywhere
    ...

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Да обобщим Какво ти пука няма другите да ходят с него , а ти !!!

Не трябва да ти пука какво мислят за момчето с което ходиш.Все пак ти си го харесваш и не трябва да се влиаеш от чуждото мнение.То няма никакво значение.Щом се обичате има ли проблем?

Мега фен Аватара на koalka
    Явно те не го познават като човек и си вадят мнението за някой без да го познават.Такива хора не уважавам.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kakvo ne mu haresvat?ako tolkova go obi4a6,a dr ne,badi predpazliva,az taka si izpatih...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Кво ти пука че хората не го харесват, нали ти си го харесваш??Тогава няма какво да се влияеш от хорското мнение - не живееш за хората, а за себе си!
    Ужасно си права!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    е кво ти пука кво мислят дугите?гледай си живота.важното е,че на теб ти е кеф с гаджето.живей си живота.не забравяй и френдовете,те си имат право да имат собствено мнение за гаджето.просто се забавлявай и с тях,но си лофкай и гаджето.BE HAPPY
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си