- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтата на всяко момиче...
Здравейте дами.
Стоях една вечер в разсъждения, и така и не успях да стигна до консенсус, за това питам вас. Предлага ви се възможност да бъдете с човека на мечтите си, мъжът който винаги сте искали - красив, умен, забавен,идеален, перфектен във всяко отношение, въобще абсолютно копие на вашите мечти и представи за идеален мъж. Да си представим че сте на среща с този мъж, но сте девствена. До къде бихте стигнали в сексуално отношение(в смисъл, дали бихте му пуснали на всякъде да ви обработи, дали бихте му направили орална любов и тн...), и дали бихте направили въобще акта с него...
Благодаря за отговорите ви предварително![]()
222
Колкото и да е идеален и прекрасен, аз от една среща няма да се влюбя. А ако не съм влюбена, девствена или не, секс не желая да правя. Един мъж трябва да се потруди повече от това просто няколко часа да стои и да бъде перфектен, за да привлече интереса ми и да събуди сексуалните ми желания.
Не стига че толкова време съм го чакала , че и да не му пусна.
Щом е мъжа на мечтите ми значи само от първия поглед ще съм хлътнала.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аха, и в края на вечерта ще разбереш, че той е некадърен и егоистичен любовник, а в осем и половина сутринта ще те събуди, ще ти метне дрешките и ще те изпрати по живо, по здраво...понеже жена му се прибира от командировка след половин час.Първоначално написано от Jeuelle
(Идеята ми е, че на приглушена светлина, чаша вино и сладки приказки много мъже могат да изглеждат перфектни
)
Ако изпитвам чувства и физическо влчение към някого бих правила секс с него.
И аз съм на мнение,че колкото и да е идеален...няма да му пусна на 1-вата среща още повече ако съм девственаВсе пак трябва да има някакви чувства при това не само от едната,а и от 2-те страни
Тц тц...във форумите трудно се намират такива индивиди...добре де, да не бъда много нахален....таковата момче търси забавна и печена мацка, по възможност да не е над 1.80, да не тежи над 70кила, да не е бокьорка, баща и да не е полицай, борец, плувец и тн, да е парично-обезпечена, да е руса, но да има акъл, да си пада по мръсотийки и бурни нощи...майко, те таквоз нема май(леле...ся ако моята кобра го види тва...Първоначално написано от No_LiMiTe^f
)
6tom e idialen za men-bix pravila sex s nego!!!!!!!!
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
est 6tom za men nqa po dobyr ot nego.6to ne
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
ako e perfektniq az kfat sum vlub4iva moe bi 6te go napraq![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Колкото и да е перфектен няма да му пусна на първата среща - ще изчакам мъничко да видя дали наистина е такъви оттам вече ще преценя...
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Jeuelle
аз съм SiMiLi_
Че и аз няма да спя с него. Явно не съм разбрала въпроса. Трябва да имам чувства, а това не може да стане след 1 разговор или 1 среща. Трябва време. Мноого време. А и как ще разбера, че е перфектния за мен? Аз не съдя за човек по външната му обвивка.
Edin chovek e perfekten samo ako se vlubish v nego...i to ne che e perfekten a ti taka go vijdash!Ot edna sreshta nikoga ne mojesh da precenish choveka taka che e nevazmojno ot 1 izlzane da si 100% ubeden/a che e perfektniq i da legnesh s nego!![]()
Napylno syglasnaПървоначално написано от Barbie
![]()
Първоначално написано от sweet__
Въпреки че не съм девствена, няма да легна с него от първото излизане. Просто имам "предразсъдъци"- трябва да се потруди за мен, не искам да изглеждам "лесна" в очите му и не на последно място-чувствата да са взаимни (а и още повече ако съм девствена, какъвто беше и въпросът на автора на темата, трябва да съм убедена, че това е човекът, с когото искам да споделя първия си път).
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Той дори и да е идеален, няма да си проличи от първата среща. А и аз не искам "съвършения мъж", аз искам някой, когото да обичам С недостатъците. Колкото по-перфектен, толкова по-безинтересен. А когато си намеря Моя си мъж, ще знам, че той е най-доброто за мен. Дори и с недостатъците.
Последното мнение е супер. То си имаш идеал, ама трябва нещо да не е баш както трябва, за да те привлече. Аз обожавам приятеля си не само заради качествата му, но и заради дребните неща, които са интересни, различни и необичайни. Ако беше скучен като мене какво щяхме да правим? Да си говорим за висша математика всеки ден ли?
абе хора..човека ви пита за секс!!! някой да ви казал, че ще се жените за този човек. кво като на сутринта ще си тръгне.. говорим че ако човека е готин, дали ще легнете с него! пък и вие трябва да сте ба*ти ограничените че да помислите някой изрод за перфектен...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ами ние сме си казали, че секс без чувства не правим. Това не е ли отговор?
Ами първото, което е - той щом ми е малко или много идеал, няма да искам само единия секс от него.Първоначално написано от <black soul>
Едно е да е готин, друго е да ти харесва във всяко едно отношение.