.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    6tom e mujut na me4tite mi edtestveno 4e 6te pravq sex s nego no nz dali 6te e na purvata sre6ta
    S tvoq pogled me naranqva6 na par4eta me razpilqva6 a du6ata mi bqga se kum teb!

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Ти ли си таковата момче?!

А ти нещо гледаш по чуждо, а
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Преди първата среща можеш да знаеш само дали е с перфектна външност. За секс трябва да искам да остана с този човек и занапред, а това може да стане ясно поне след няколко срещи. Може да правя секс 1 седмица след тръгването, но на първата среща - не.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    пък и да не е перфектният
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    София
    На първата среща няма да съм разбрала дали е идеалния така ,че отговоря ми е ясен мисля

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Ти ли си таковата момче?!

А ти нещо гледаш по чуждо, а
    Хаха няма такова нещо!Просто ми е любопитно!Пък и на въпроса не се отговаря с въпрос!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Всъщност както някой каза по-горе не искам идеален мъж - всеки си има недостатаъци и никой не е безгрешен, така че... Няма да ми е интересно въобще, ако някой е прекалено от нещо си - прекарено мил, много ме слуша и тн и тн
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Планета Земя
    Вие май въобще не четете...
    Предлага ви се възможност да бъдете с човека на мечтите си, мъжът който винаги сте искали - красив, умен, забавен,идеален, перфектен във всяко отношение, въобще абсолютно копие на вашите мечти и представи за идеален мъж Перфектен в секса, перфектен във всичко и свободен, САМО И ЕДИНСТВЕНО Е ЗА ВАС! Нещо като Орландо Блум, или Бандерас или който и да е било. +Това да добавя че той е и перфектен във секса, въобще както казах, това е човека за който винаги сте си мечтали, БУКВАЛНО! . Да си представим че сте на среща с този мъж, но сте девствена. До къде бихте стигнали в сексуално отношение(в смисъл, дали бихте му пуснали на всякъде да ви обработи, дали бихте му направили орална любов и тн...), и дали бихте направили въобще акта с него...Надявам се сега да сте ме разбрали

moderated by krem4et0
    т.6 от Правилника.
    Въпросът ти като цяло не е зададен коректно. Всяко момиче губи девствеността си рано или късно, а в много случаи това не става с мъжа на мечтите й!
    222

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Да, разбира се.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    В моите престави перфектният мъж не трябва да ме задушава....А това да му пусна на първата среща и той да съм девствена ще значи да не го видя 2ри път...В такъв случай НЕ!!!Но иначе,ако има опция после да сме заедно...определено ДА!!

Коментаторе, подобна хипотетична ситуация е невъзможна. Как ще знам, че е добър в секса? А и девствените момичета не пускат навсякъде, аз даже с нов партньор не правя свирки.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ами дори и да ме привли4а, дори и да ми се вижда перфектен - не, няма да правя секс...Не се давам толкова лесно, пък и ако е ТОЙ, ако е Перфектният, ако е за МЕН, зна4и ще из4ака, защото ще си имаме цял живот да правим секс, да не запо4ваме все пак от 1 среща! Аз Перфектния не си го представам само като външност, ами и ка4ествата му...

Аз моят Перфектен си го намерих...И да, бях тогава девствена, но не правихме секс на първа среща.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ех, къде изчезнаха импулсивните жени? Аз пък със сегашната ми партньорка се оказахме в леглото след първата ни среща. А преди това се бяхме виждали два пъти на живо и то първия път преди година, а втория - преди половин година. Тя беше девствена, не е от развей-фустите, но химията беше прекалено силна и за двама ни. Не стигнахме до секс, но всичко останало си го имаше. Три часа на дивана в празния апартамент на прародителите ми (аз имам ключове за там) - петинг, орална любов, пръстчета, всичко! Аз свърших три пъти, тя - пет.. Беше незабравимо. Още си спомням всичко, което правихме, всяка нейна реакция, всяка поза.. След доста по-консервативните ми любовници преди това, бях останал без думи.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хм, девствена и с такова поведение. Колкото и да е била силна химията аз дори не се целувам на първата среща.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хм, девствена и с такова поведение. Колкото и да е била силна химията аз дори не се целувам на първата среща.
    Ах, невидимият критичен поглед! Искам ли да вляза в спор с кремчето или не искам? Но какъв смисъл има, щом няма правилен отговор. Нито пък тя, нито пък тя се беше целувала на първа среща! (макар че какво е първа среща без дълга целувка за лека нощ?) Просто не е този тип. Но, като се замисли човек, това не е ли изкуствена, неестествена преграда, която сами издигаме между нас и нашите желания? Стена, която може да ни защитава, но която и неизменно ни ограничава? Ръкавицата е хвърлена, кремче!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    ам правила съм го на първа среща, ама с човек, от когото не искам нищо повече.. иначе гледам да изчакам поне няколко дена, ако се стремя към нещо по-продължително..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

да преобразуваме въпроса малко според някои факти
    -както много хора се изказаха неска идеален мъж няма както и няма идеална жена
    -любов от пръв поглед едва ли....

е тогава може да се зададе въпроса така:
    Ако сте на вечеря с много привлекателен мъж и всичко е много хубаво и ако паднат малко задръжките бихте ли си легнали с него макар да е и само за една нощ или и за повече няма значение.....
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Виж имала съм случаи(не 1),при които не го познавам, танцувам си в дискотека и той ме целува и аз отвръщам. Понякога и за име не питам. Беше в бураната ми младост(на 18 май някъде бях). после чао и толкова. Нищо. това не ме удволетворява и тогава не ме удволетворяваше. това не значи, че съм импулсивно в това отношение. Със сегашното ми гадже се целунахме на 3-4 среща и то аз го целунах, защото той нещо се ослушваше. И пак за него съм била твърде настъпателна. И все пак като правило излизала ли съм на среща с някой(а то не е било много пъти де) и не съм искала целувка, защото съм искала да го опозная. както и да е. темата не е тази. Като цяло тя си е доста некоректно зададена, защото рано или късно правим секс. никой не умира девствен.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    mi....zavisi ot zavisi moje bi bih mu pusnala vse pak e muja na moite me4ti ma deda znam...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

тук съм съгласен с теб никои не умира дествен живота е ...... всеки от както се е родил ............
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    хмм бих се замислила по въпроса...дори и да е моят идеал за мъж, бих си дала малко време да го поопозная и чак тогава бих направила по сериозна крачка едва ли ще му пусна веднага :P
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

Цитирай Първоначално написано от bebina
    хмм бих се замислила по въпроса...дори и да е моят идеал за мъж, бих си дала малко време да го поопозная и чак тогава бих направила по сериозна крачка едва ли ще му пусна веднага :P
    да но ако много ти се изка в момента да правиш секс а това е възможност в твоите очи...... само за една вечер не повече няма ли да му пуснеш
    Устаряхме и Полудяхме

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Ех, къде изчезнаха импулсивните жени? Аз пък със сегашната ми партньорка се оказахме в леглото след първата ни среща. А преди това се бяхме виждали два пъти на живо и то първия път преди година, а втория - преди половин година. Тя беше девствена, не е от развей-фустите, но химията беше прекалено силна и за двама ни. Не стигнахме до секс, но всичко останало си го имаше. Три часа на дивана в празния апартамент на прародителите ми (аз имам ключове за там) - петинг, орална любов, пръстчета, всичко! Аз свърших три пъти, тя - пет.. Беше незабравимо. Още си спомням всичко, което правихме, всяка нейна реакция, всяка поза.. След доста по-консервативните ми любовници преди това, бях останал без думи.
    Явно се отпуска лесно момичето. Аз даже с предишните си гаджета съм се отпускала доста късно. Със сегашния беше малко по-различно, но преди да правим секс не съм му го пипала, само се натискахме. Е, направихме го на 6-тия ден от тръгването, но пак бях много притеснена...

А свирка си изпроси втория път.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    o6te ot parvata sre6ta ne,no v posledstvie-moje bi
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Явно се отпуска лесно момичето. Аз даже с предишните си гаджета съм се отпускала доста късно. Със сегашния беше малко по-различно, но преди да правим секс не съм му го пипала, само се натискахме. Е, направихме го на 6-тия ден от тръгването, но пак бях много притеснена...

А свирка си изпроси втория път.

Аз и брат ти тогава не сме за тоя форум
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си