Първоначално написано от
Maria_love_Mirco
Върнете се в началото
Zdraveite!!!hodeh sas edno mom4e koeto mnogo ujasno mnogo obi4ah negovite priteli go pitali vqrno li e 4e hodish sas Maria i toi vikal vie ludi li ste be hora sas taq groznata posle tova kato mi go kazvaha tolkova mnogo revah pribirah se vav vka6ti i se i poplakvah i toi kato me zarqzq se razbrahme da sme samo priqteli a az edna ve4er kato bqh plakala toi mi se obajda i mi vika ne iskam sas tebe da sam pritel nito da sam sas tebe vse edno ne se poznavame i qz vikam dobre kakto si re6il taka da e !!!posle kato zatvorih telefona tolkova mnogo revah 4e mislq 4e sas mene e svar6eno 4e jivota e do tam vse o6te nemoga da svikna primislata 4e ne e do men i dnes postoqno mi klika pisah mi edin sms 4e be6e dostat4no qsen po telefona pove4e da ne mi klika da mi iztrii nomera 4e az negovoia sam go iztriala i samo pomnq 4e zvar6a na 7615 !!!!kajete mi kakvo da pravq pobarkvam se bez nego ?????
i poslu6ah nqkoi da go otarsq pak pisah mu sms a u da se vidim no nikaf otgovor ne polu4vam ot nego a toi zvanql na pritelkata mi sekiden sa si govorili pomognete mi iskam da sam sas nego no toi dali iska???pitah go posledniq pat kakvo i haresva tolkova 4e tova az go nqmam vikam si4ko sam ti dala pone ni6to da ne ti lipsva toi vika mi neznam privli4ame i qz mu vikam mi az i toi vika i ti .Pomognete mi iskam da sam sas nego.Znam 4e povtorih temata no iskam da si go varna iskam pak da sme si zaedno moqlqvi daite mi savet kakvo da pravq .predvaritelno blagodarq Emiliq - S Teb Da Bydem Pak.mp3
Абе каде си тръгнала и ти за любов да говориш.
Знаеш ли изобщо знечението на тая дума?
Аман такива лигли като тебе дето само се оплакват че били влюбени и т.н.
Докато повтаряш непрекъснато искам да е с мен и олеле живота ми няма смисъл, нищо няма да постигнеш и никога няма да рабереш какво всъщност е любовта.
Защото това че харесваш дадено момче и искаш да си го гушкаш и от време на време да ти тегли по некой и друг хуй далеч не е любов.
Такаче изобщо не рапзравяй че живота ти няма смисъл без него и т.н.
а вземи се стегни и си намери някой друг който да си гушкаш и т.н.