От един месец и половина излизах с едно момче... Аз много го харесах а и тои мен.. често излизахме вечер заедно с приятели... тои всеки ден идваше до моето даслало за да се прибираме заедно... мн мило се държеше с мен... но наскоро нещо му стана...
нз защо но мен всички ме наричат "дакела" незам защо а тва мене ме дразни а тои отначалото въобще не ми бикаше "дакел" а ме наричаше "цветнце" ?(защото се казвам Виолета)
Но една вечер когато се прибирахме от един РД и докато чакахме таксито тои ми каза...
Вили искам да те питам нещо... въпроса е малко...
а аз не го оставих да довърши и му казах spox нали си споделяме всичко така че какавто и да е въпроса ще ти отговоря
Искаш ли да дойдше в нас щото наще ги няма...
а аз му казах и кво като ги няма?
а той ми каза ми можем да правим секс...
а аз му казвам ти луд ли си познаваме се от месец и половина и искаш да ме вкараш в леглото толкова бързо?
А той ми каза "ей дакел верно е тва дето говорят за тебе" "Да знаеш че никога не съм те харесвал просто исках да те вкарам в леглото и да докажа че не си дакел...
а аз му казах я си еби майката явно съм збъркала че съм те харесала
и съм си ходила пеша но хубавото беше че поне имам един истински фр ники които се отказа да си ходи другите момчета заради мен мн мило от негова страна и попътя си говорехме и той ми каза да му дам втори шанс... вие как мислите?