.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

kotaranka marmoranka
    Guest

Tova me vazbujda...

Zna4i adski mnoo me kefi kogato priqtelqt mi mi govori razni mrusotii ot sorta na kote iskam da te 4ukam kote nadurven sum 6te go poeme6 li. Normalno li e vse pak sum momi4e,znam 4e mom4etata gi kefqt repliki ot sorta na IZ4UKAI me,no az sum vse pak F i vupreki vsi4ko takiva naturalisti4ni ne6ta me pobuuuuuurkvat. Pri drugite momi4eta taka li e??

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Хмм...синдром на нимфомания, яко

Guest
    i men me kefi priqtelqt mi da mi govori taka, no ako mi go kaje nqkoi selqnin ot putq... ei takova ne6to me vbesqva

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Девет от десет момичета (поне) харесват мръсотийки по време на секс в разумни граници. Едното самотно момиче обича мръсотийки без граници
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен Аватара на Barbie
    Моите граници са мноого...ограничени. Обичам да говори за секс, обичам да знам, че го възбуждам, но при някоя по-цветуща фраза знам, че съм готова да избухна в див смях.

Иначе, да, сигурно за всяко момиче има определени "мръсотийки", които могат да я възбудят

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ооо,да,какичка да ми говри мръсотийки докато...
    я да не се увличам.Ами какво като си момиче??Всеки с вкуссовете си (:
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    In My DreAm
    мен пък не ме кефи тва
    аз съм SiMiLi_

Град
    in ur dreams
    мен адски много ме възбужда ако ми кажат "караш ме да треперя" или "ако продължаваш с това не знам къде ше се озовем" или нещо от сорта, но ако ми кажат "коте искам да те чукам" бих му изиграла една маратонка в главата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Някак си това "коте" не върви с останалите фрази. да, обичам, но моя все още не се е отпуснал до такава степен. И въпреки това много обичам!

пенсионер
    Guest

Re: Tova me vazbujda...

quote="kotaranka marmoranka"]Zna4i adski mnoo me kefi kogato priqtelqt mi mi govori razni mrusotii ot sorta na kote iskam da te 4ukam kote nadurven sum 6te go poeme6 li. Normalno li e vse pak sum momi4e,znam 4e mom4etata gi kefqt repliki ot sorta na IZ4UKAI me,no az sum vse pak F i vupreki vsi4ko takiva naturalisti4ni ne6ta me pobuuuuuurkvat. Pri drugite momi4eta taka li e??[/quote]БЕЙБИ, ШЕ ТИ СЕ ИЗППРАЗНЯ ВЛИЦЕТО И щЕ МИ ПОЧУСТИШ КYРА ЕЗИК! ПОСЛЕ щЕ СЕ НАДЪПИШ И щЕ ТИ ГО НАЧУКАМ В ЗАДНИКА!

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилника!
    По-леко с нецензурните думи и изрази!

kefi me no zavisi ako mi go kaje gaje da no nqkoi drug me poburkva

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Девет от десет момичета (поне) харесват мръсотийки по време на секс в разумни граници. Едното самотно момиче обича мръсотийки без граници

syvsem sym syglasna

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На мен също ми харесва, стига да ми го казва правилния човек, а не някой селяндур на улицата или където и да било.

Guest
    ABS norm e. I vsi4ki macki s gadjetata si sme taka

tova e bolest narechena: нимфомания \/
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от macka123

syvsem sym syglasna
    Така е Но, както казаха и повечето преди мен, когато приятелят ми го каже, се възбуждам, затова обичам. Когато ми го каже някой друг, се чувствам като курва.

Супер фен Аватара на FelisDirus

О, да! Напълно съгласна съм.
    Собственост на Canis_Dirus

ххах..яко..кфо се конкаш за глупости?
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

нимфоманкииии ))
    ;]

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    tova e bolest narechena: нимфомания \/
    Диагнози да поставят разрешения имат доктори само. (три инверсии в едно изречение, а? ) Но в теб виждам симптоми на загорялост, която те кара да си мислиш, че всяко момиче ей сега ще ти пусне. Същото е и с още няколко съфорумеца, както виждам.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    мен адски много ме възбужда ако ми кажат "караш ме да треперя" или "ако продължаваш с това не знам къде ше се озовем" или нещо от сорта, но ако ми кажат "коте искам да те чукам" бих му изиграла една маратонка в главата

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Tova me vazbujda...

Цитирай Първоначално написано от kotaranka marmoranka
    Zna4i adski mnoo me kefi kogato priqtelqt mi mi govori razni mrusotii ot sorta na kote iskam da te 4ukam kote nadurven sum 6te go poeme6 li. Normalno li e vse pak sum momi4e,znam 4e mom4etata gi kefqt repliki ot sorta na IZ4UKAI me,no az sum vse pak F i vupreki vsi4ko takiva naturalisti4ni ne6ta me pobuuuuuurkvat. Pri drugite momi4eta taka li e??
    mislq 4e vsqko momi4e go iska,no si myl4i,za da ne kajat,4e e kyrva ili nesto ot sorta....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

wolli
    Guest
    на ме не ми пука дали ще ми кажат курва щот аз си знам, че не съм...другите квот мислят да си го мислят...аз мноо обичам някой да ми вика таака...напраоооо се възбуждамммм....на максс....обаче стига това да е гаджето ми не някой от улицата, и който не познавам...

Град
    не е установено още :]]
    mi i az obi4am mursotii ponqkoga bez granici(kogato sa ot priqtelqt mi)no kogato sa ot nqkoi drug mi ide da go centrovam nekade

Град
    до твоята звезда :)
    Мен не ме кефи тфа ..
    ако приятеля ми .. (още по-малко некое друго момче) ..ми каже нещо от сорта на .. "коте..изчукай ме .. яко " ако го немаше тфа "коте" щях да отг. "о даа .. здравата ш та чукам" а АКО го има ( или било то "писе" , "пиле" "тигърче" , "слонче" и др некфи животни ) ше почна много яко да се хиля ..незнам смешни са ми тия работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си