.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    схо
    Guest

какво мислите....

здраввйтв... любопитна съм да ряазбера, каааакво ще рече, когато по време на секс момчето през цялото време гледа момичето... то верно, че е нормално, защото всеки един иска да се представи добре и те гледа как реагираш... ема това едиси колко време да не отлепи поглед от теб е не знам ... нормално ? или... ако ви се струва тъпа темата моля ви не е нужно да се изказвате

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ще се чувствам 100000 пъти по-зле ако не ме глед през цялото време. Все едно там ч**а някаква кукла!

mm da be ama s zatvoreni ochi da sedi ot vreme na vreme ti kak she se otpusnesh ako se e vtrenchil v teb vse edno si polezno izkopaemo
    Pak i da see vtrenchil non-stop v teb qvno ne se otdava na momenta

Голям фен
    Град
    София
    Ами предпочитам да ме гледа, отколкото да блее нанякъде и машинално да ме клати, все едно съм кукла.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от CMexyPaH4e
    mm da be ama s zatvoreni ochi da sedi ot vreme na vreme ti kak she se otpusnesh ako se e vtrenchil v teb vse edno si polezno izkopaemo
    Защо трябва да се е втренчил? По-скоро погледът му показва обич, страст, нежност, желание. Обичам да ме гледа. Обичам и аз да го гледам. Обичам да проследявам всяка мимика по лицето му.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В началото се притеснявах от факта, че следи зорко реакциите ми на всяко едно негово докосване, но скоро след това претръпнах. Обожавам да се гледаме един друг, докато правим любов. Особено ако по някое време позабавим и си кажем колко много се обичаме.
    А аз пък не обичам да си го казваме преди, по време и след секс. Все едно само заради секса ме обича. по-добре някой път когато изобщо не го очакваш или е крайно неуместно. така за мен е прекалено...........розово и лигаво.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от CMexyPaH4e
    Защо трябва да се е втренчил? По-скоро погледът му показва обич, страст, нежност, желание. Обичам да ме гледа. Обичам и аз да го гледам. Обичам да проследявам всяка мимика по лицето му.
    Така е. Като се гледате, показвате нежност и цялата работа става по-романтична А и така можете да прецените кое се харесва на другия, кое не.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако само се пули насреща ти и те притеснява (има ги всякакви - и сред мъжете, и сред жените) - хващаш го за косата и го придърпваш към себе си. Не мисля, че ще има нещо против да се зарови между гърдите ти или нещо от сорта. А ако това не - използвай хумор. Ако е от хората, дето се втренчват, шега по темата ще го засегне и ще започне да се усеща. То бива любов, бива, ама трябва всеки малко настройки да си направи.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си