- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите....
здраввйтв... любопитна съм да ряазбера, каааакво ще рече, когато по време на секс момчето през цялото време гледа момичето... то верно, че е нормално, защото всеки един иска да се представи добре и те гледа как реагираш... ема това едиси колко време да не отлепи поглед от теб е не знам ... нормално ? или... ако ви се струва тъпа темата моля ви не е нужно да се изказвате![]()
Аз ще се чувствам 100000 пъти по-зле ако не ме глед през цялото време. Все едно там ч**а някаква кукла!
mm da be ama s zatvoreni ochi da sedi ot vreme na vreme ti kak she se otpusnesh ako se e vtrenchil v teb vse edno si polezno izkopaemo![]()
Pak i da see vtrenchil non-stop v teb qvno ne se otdava na momenta
Ами предпочитам да ме гледа, отколкото да блее нанякъде и машинално да ме клати, все едно съм кукла.
Защо трябва да се е втренчил? По-скоро погледът му показва обич, страст, нежност, желание. Обичам да ме гледа. Обичам и аз да го гледам. Обичам да проследявам всяка мимика по лицето му.Първоначално написано от CMexyPaH4e
А аз пък не обичам да си го казваме преди, по време и след секс. Все едно само заради секса ме обича. по-добре някой път когато изобщо не го очакваш или е крайно неуместно. така за мен е прекалено...........розово и лигаво.Първоначално написано от kalpazanka
Така е. Като се гледате, показвате нежност и цялата работа става по-романтичнаПървоначално написано от krem4et0
А и така можете да прецените кое се харесва на другия, кое не.
Ако само се пули насреща ти и те притеснява (има ги всякакви - и сред мъжете, и сред жените) - хващаш го за косата и го придърпваш към себе си. Не мисля, че ще има нещо против да се зарови между гърдите ти или нещо от сорта. А ако това не - използвай хумор. Ако е от хората, дето се втренчват, шега по темата ще го засегне и ще започне да се усеща. То бива любов, бива, ама трябва всеки малко настройки да си направи.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!