.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Въпросче?!?!

вчера си говорихме с приятеля ми и тои направи следното изказване от една снимка която видя на моя роднина : " мале тая ако бях видял преди тебе как щях да си я чукам и ако не беше малка " от което аз бях много обидена , тои никога не се е държал така а и това което каза ........с него ходим от скоро не мога да кажа че съм луда по него наскоро скъсъх с момче което обожавах , но все пак .... заболя ме от това което каза ..... нз какво да правя

Еми те повечето момчета са такива...(не всички).Като видят някое по - яко момиче и разбира се , че ще направи това изказване.Лично аз не бих искала да имам работа с такова момче.Още по - малко , че сте от скоро заедно.Би трябвало вниманието му да е насочено единствено и само към тебе.

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано бих му се обидила.Нека го мисли, но да го каже пред теб...Бих се замислила дали да сме заедно.Знам, че това може би е много, но определено няма да мога да спра да мисля за това и бих го приела като обида.Думите му могат да се разберат все едно, че тя е по-хубава от теб.

Guest
    именно не смятам че с това момче мога да продължа ... а и след като след това ми каза много ясну че ще го кажа тя се е снимала полу гола а ти не правиш това ........... това е гадно

Ami tq da se snima polu-gola. Toi kato e glupav da te izpusne zaradi edni snimki zna4i nqmam dumi ... zaslujava6 ne6to po dobro ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

тоя луд ли е бе мацка леле тъпо момче а това което написа горе за това че бил казаъл че е много малка да не е некво лапе на по 11-12 според мен го заеби не ти трябва такъв идиот

Guest
    тои твърди че проблем няма и че си въобразявам но знам че това не е така

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Може да се е пошегувал
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men ne go misli.. Prosto shtoto e myj i tfa nqkak mu diga sobstvenoto samochuvstvie.. Bifsheto mi gadje kato go zapoznah sys sestra mi kaza "Eh shto li ne q sreshtnah predi teb?" ... Ne se obidih.. prieh go na shega..

Повече от фен Аватара на suantito
    бахти тъпото момче да каже това сред негови приатели да ама да се изцепи баш пред теб.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

ми дори и да е било само на 6ега е супер глупаво да се 6егува с това пред тебе.поговорете си.кажи му 4е изоб6то не ти е допаднало и ако пак ти отговори по някакъв дебилен на4ин-късай!!!!а междудругото ти и тои на колко сте?и на колко е тая твоя роднина

Мега фен
    Град
    София
    Какво да правиш?Ами не си осложнявай живота с глупости.Това е най-доброто,което можеш да направиш эа себе си.Факт е ,че е с теб, а не с нея.А и може би не го е каэал толкова на сериоэно.Абе не обръщай внимание на всеки детайл.Нищо толкова не е станало.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    аз съм на 15 а тои е на 19

Ако ми го беше погодил на мен, щях да го убия. Това би ме наранило жестоко и не мисля, че бих могла да продължа повече с него. Едно е да си го мисли, но съвсем друго да го изкаже гласно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    да си мисли каквото си иска но да ми гооври така няма да му позволя та тои е на 19 трябва да се усеща кви ги върши

lady_90
    Guest
    Em..mom4etata sa goveda!!! Ne se suobrazqvat kvi gi drunkat puk i spored men.. to4no v tozi moment ne e mislel kak bi reagirala ti!!! Nz... preceni si, no.. mislq 4e tazi lipsa na suobrazitelnost ne e pri4ina da skusa6 s mom4eto... preceni si ti! da ne e vodolei btw???

Guest
    strelec e a az ribi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си