.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

za tezi koito sa nqasno s spaneto na palatka

Zhachi s prqteli sme se navili da hodim da spim na palatka nqkude na chernonomorieto durgata sedmica, che ako nqkoi e naqsno molq da mi kaje dali ima nqkva opasnost ot tova da spim na plaja primerno ili zaduljitelno trqa da e na mqsto kato kumping ili neshto ot sorta? Shte ni
    napravqt li problem policaite ili koito i da e tam?

Molq neka pishat hora s opit ili hora koito sa naqsno s tozi problem.
    Mersi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Мега фен
    Град
    София
    Не мисла,че ще има проблем да си опънете палатките на плажа.Но эависи къде.Попринцип много пъти съм била на море на палатка и обожавам тоэи начин на почивка.Винаги си ги раэпъваме на плажната ивица,но съвсем в началото.Така ,че дори да има прилив или морето да е бурно ,няма опастност да ви эалее.Даже ако ще ходите в къмпенк Арапя ти гарантирам ,че няма да има проблем на плажа !Но эа останалите курорти,които не са къмпинги не мога да ти кажа.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    абе попринцип като нишо ще ви направят проблем, ако сте на някои по големичък курорт и сте на плажа, за по сигурно си отидете на къмпинг или на по забутано място(някое селце или някои по безлуден плаж). от опит мога да ти кажа че на камция е мн яко плава е 100 км и е идеално за палатка.Само кадето и да ходите не забравяите репелнта против насекоми че тия са големи гадове
    айде успех и приятно изкарване

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    МИ можеш да си сложиш палатката там дет не е платена зона за чадъри.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Така,ако искате да си сложите палатка на плажа точно,ще трябва да отидете на къмпинг...Аз лично две години ходя на "Градина" и мога да ти кажа как седят нещата за там,защото за другите не съм запозната. Та,за там трябва 2 месеца предварително да си резервираш местнеце(ако са останали въобще свободни места) и съответно се плаща. Ако имате приятели,които са отседнали там,няма да има проблем да сложите една палатка за 2 дена. При положение,че нямате,малко трудно ще ви е. В седмицата поне по веднъж минава човек от фирмата и проверява да няма "новонастанили се". Другият вариант е да си опънете палатка в някоя къмпинг-горичка. Доколкото знам там не се плаща нищо,но е кофти,защото повечето такива горички са доста далече от плажа ...

Но на палатка не е толкова лесно да се седи,колкото си мислите....ако е за 2-3 дена ок,ама ако е за повече,ще ви трябва доста оборудване

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    В България също не е позволено кънпингирането, освен на определените за това места. Но никой нищо няма да ти каже. Всъщност то вече няма и къде толкова да се ходи. Дори заплютите места, където години наредсе ходи на палатка вече са бетонирани. Възможните за това места се броят на пръсти. В коя част на Черноморието мислите да ходите?

Град
    Over the hills and far away
    Доколкото знам можеш да си опънеш палатка на неохраняемите плажове а на тези с чадърчетата дето се плаща мисля че не ебезплатно дори май неможе имаче в много от къмпингите може да се спи на палатка ама не съм ммного сигурна

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не мисла,че ще има проблем да си опънете палатките на плажа.Но эависи къде.Попринцип много пъти съм била на море на палатка и обожавам тоэи начин на почивка.Винаги си ги раэпъваме на плажната ивица,но съвсем в началото.Така ,че дори да има прилив или морето да е бурно ,няма опастност да ви эалее.Даже ако ще ходите в къмпенк Арапя ти гарантирам ,че няма да има проблем на плажа !Но эа останалите курорти,които не са къмпинги не мога да ти кажа.
    Аз съм чувал за Арапя, че там стават най-яките купони Яко палатки, огън, пиене, китари и мадами...ех какво му трябва на човека?
    маа фака

Guest
    във връзка с палатката и аз искам да ходя ,ама не на море а на планина някой ходил ли е?къде ще ми препоръчате за безопастно? [-o< студено ли е през нощта?става дума за витоша ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Вечер винаги е студено, където и да си. Безопасно...от змии...малко трудно. Усойницата се среща на високо, както и пепелянката. Дразнещи насекоми...навсякъде. В планината...опаснот от загубване или някакво нараняване - всякога.
    Зависи кой както пита и ще прави. Тез дето ми ходят на токчета по пещери и планини...к'во да ги коментираме? Всичко е опасно за тях. Даже снизането от колата

Голям фен Аватара на pathetic
    На Каварната спахме само с чували на плажа,имаше и хора с палатки де,ама ние нямахме.

Та минаха две ченгета и май пиха с едната палатка.

Никой нищо няма да ви каже.Спете където желаете.

А пропуснах да кажа-откраднаха ни рома,та внимавайте с тез неща само.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Ох... на палатка съм спал 1-2 пъти и НИКОГА ПОВЕЧЕ Ужасно е бее... и имаше буболечки на всякъде и некво студено и имаш чувството, че непрекъснато нещо се движи около тебе... ужас
    На който му се убива време...

1 - опънете палатката на равно щото е много гадно да се събудиш на метър от палатката (личен опит)
    2 - на планината е студено нощем тъй че си вземете нещо по-дебеличко и спете задължително в чували
    3 - много внимавайте някой да не ви обере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си