- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това нормално ли е?
То и аз съм Близнаци, ама хайде да не се хвалим. Другите зодии така или иначе не ни обичат.Първоначално написано от Traff1c
Освен една дама. Съквартирантът ми ме заведе на едно белот-парти, две момчета и две момичета каре. И се разприказвахме за зодиите, че съкварирантът ми е Дева и понякога е ужасен и..
-А ти каква зодия си? -питам аз.
>Скорпион. -вика тя.
-Ооо.. *хитра усмивчица*
>А ти?
-Близнаци.
>Оооооо! *флиртуващ поглед*
И двамата имаме приятни спомени от двете зодии, изглежда.![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
да, не ни обичат. Ама аз съм добра близначка. Само като съм бясна си водя лошата другарка. И като близначка мразя да правя едно и също, колкото и да е прекрасно.
да заключвам ли темата, че май се изчерпа!?
Аз съм скорпион, а момчето ми е близнаци и във все хороскопи пише, че сме ужасна комбинация.Първоначално написано от shizzle
![]()
По темата - както не съм си виждала любимия от 3 седмици, готова съм да не мръдна от леглото/ пода/ банята...много дълго време. Принципно като съм си в България правим секс доста често. Една приятелка ме обвини, че само това правим...и нямам време за нея (на което аз открито протестирам!). Но ще видим как ще бъде през лятото. Все пак след като 20 дена съм чакала и съм тръпнела как ще го видя, ще го целуна, ще го докосна...нормално и после 10 дена да не мога да се откъсна от него. Иначе сексуалния живот трябва да е редовен до толкова, че и двамата да се чувствате доволни.![]()