- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- lilavi kichuri !
napravih si lilavi kichuri no izobshto ne stnaha kakvito ochakvahme da badat.iskam da si gi boqds=isam sas cvqt blizo do estestvenata mi kosa,no se boq che nqma da hvane.znaete li neshto po vaprosa? pls,help!
С какво ги боядиса?Смятам,че боя от същата фирма или със същата интензивност би трябвало да хване
Според мен си допуснала още в началото една голяма грешка - трябвало е първо да пробаш с по-малко трайна боя (примерно от тия дет се измиват след 1 месец) и ако ти хгареса резултата тогава да се боядисаш с нормална боя.
Иначе не преви тъпизма да боядисаш само кичурите в цвят, близък до естествения ти. Ще станат гадни дебели кичури с цвят, със сигурност не същия като естествения. Затова по-добре се боядисай цялата.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Е да но от друга страна аз още не съм срещала временна боя лилава която пък изобщо да хваща...Никоя отмиваща се бързо боя не може да хване така както постояннатаПървоначално написано от ЕPu
ami boqta e na palette-wild colors lilaviq cvqt.misleh si i az varianta da gi izrusq no neznam dali shte se poluchi... (Sorry za latinicata)
oops ... iskah da kaja wild lights...
Правих си преди доста време точно лилави кичури и сега се мъча да се сетя какво точно използваха.Цвета беше наистина добър ,не съм и очаквала такова нещо даже.Но тъй като беше някаква киселина след време косицата ми беше така обгорена ,че се отказах.Мисля че знам какво искаш да направиш,но просто такъв цвят трудно може да се постигне с боя.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ъъъ какво точно не ти хареса в това,което се получи?не стана ли така,както пише/снимано е отзад?Първоначално написано от crying...
ami ne mi haresva cweta poluchi se ujasno neshto takova rozoveeshto... ujasno e.![]()
![]()
![]()
Ако искаш,първо пробвай цялата коса със къна(ако кестенява,де).Ако ти хареса как стане,тогава давай с боя...
oshte edin vapros-znaete li neshto,s koeto da padne po-barzo boqta?