.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

za kakvo si govorqt mom4etata obiknovenno?

mnogo mi e interesno da razbera za kvo si govorqt obiknoveno mom4etata.6toto sa mi kazvali 4e te mn ne si spodelqt za gadjetata s podrobnosti,a samo nai-ob6to.6toto obiknoveno nie momi4etata si govorime za mom4eta.a te za motori i koli li?ili...?

pills11.com )
    ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    жени, коли футбол

Guest
    Ами и момичетата си говорят сама за:
    Гримове, момчета, образование и работа.

Момчетата за:
    Автомобили (понякога), момичета, образование ии работа.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mi govorqt si i za jeni.. "Ei taq q izchukah snoshti.. Bahsi brat.. Taq me umori.. Nechoveshki dobra e!"

Az sym 4uvala "znaish li koq naebah?!"razgovora tuka razgore6teno prodyljava...Kak sq da q nakaram da s spi s men...Kolata mi e pak razvalena, skorosnata mi kotiq otnovo se s4upi...Trqbva da se raberem koga 6te se napiim otnovo...Tez moite u6iii mn 4uvat i napravoo
    ....SnoOp Doggy....

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    ми кажи на тез твоите уши да не седят до затворената стая на брат ти

RQ

хахахахаха ... госпожиците по-горе са прави ... обикновенно за това си говорим ... пиене, жени, коли, футбол, залози и такива неща ... както жените си говорят примерно за прически, дрехи, гримчета и т.н. така и ние мъжете за нашите си работи ... " ЛелЕ копеле, скоро нема си Купя Бентли ... "
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен
    Град
    София
    Раэлични хора-раэлични интереси
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на suantito
    хаха момчетата не си споделяли как да не си споделяме еи например един мой френд вчера разпрая как бил праснал една и такива работи

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Guest
    Ами аз предпочитам да съм като тълпата - с ограничени интереси, затова "изхвърлих" интересите, които ми носеха болка, мъка, печал и депресии:

- политика
    - новини и събития по света
    - философстване

говорят си за говоренето по говорилнята

Guest
    Ми главно си говорим за най-новите хардуерно продукти излезли наскоро
    колко конфигурации трябва да зглобя днес и така нататъка и как ще изляза 10 мин преди да почно почивката за да я видя
    Поне така е при мен вече всичките ми френдове си имаме здрави и сериозни връзки и не обсъждаме други жени защото няма смисъл
    А за тези които се питат че пък защо да няма смисъл.
    Ми...Защото според мен съм намерил перфектното момиче и немога да искам нещо повече (за мен няма повече)
    Та така при мен.
    И все пак това е нещо строго индивидуално

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не мисля, че аз или някой от по-честите ми събеседници влизаме в този стереотип. Най-често срещаните теми:

-математика
    -квантова физика
    -оръжия за масово поразяване
    -политика
    -програмиране
    -даскало
    -със съквартиранта ми водим уникално безсмислени спорове от рода на "кое е по-лесно: да учиш или да играеш на компютъра" както и "съществуват ли частично верни твърдения", "студено ли е в Швеция или не".

Dork for life!

Цитирай Първоначално написано от suantito
    хаха момчетата не си споделяли как да не си споделяме еи например един мой френд вчера разпрая как бил праснал една и такива работи
    е споделяне кой коя е изнаебал , ама май до там а ?! докато момичета споделят повече малките неща ........... а иначе теми на момчетата : играчки(телефончета , коли , компютри ) , жени ами май до тук

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми главно си говорим за най-новите хардуерно продукти излезли наскоро
    колко конфигурации трябва да зглобя днес и така нататъка и как ще изляза 10 мин преди да почно почивката за да я видя
    Поне така е при мен вече всичките ми френдове си имаме здрави и сериозни връзки и не обсъждаме други жени защото няма смисъл
    А за тези които се питат че пък защо да няма смисъл.
    Ми...Защото според мен съм намерил перфектното момиче и немога да искам нещо повече (за мен няма повече)
    Та така при мен.
    И все пак това е нещо строго индивидуално

Az nemoga da razbera vie mom4etata ne si li spodelqte naprimer haresvam tova momi4e no tq edi kakvo si podobni ne6ta.....nemoga da razbera kak samo za koli jeni i podobni gluposti govorite!

Re: za kakvo si govorqt mom4etata obiknovenno?

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    mnogo mi e interesno da razbera za kvo si govorqt obiknoveno mom4etata.6toto sa mi kazvali 4e te mn ne si spodelqt za gadjetata s podrobnosti,a samo nai-ob6to.6toto obiknoveno nie momi4etata si govorime za mom4eta.a te za motori i koli li?ili...?

pills11.com )
    За чекии си говориме.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    не всички момчета си говорят за едно и също.хората са различни.но обощо си говорят за коли,пари,жени,пиене.но не и както ние-жените.не си споделят толкова.не се задълбочават..държат интимния си живот далеч от другите.но има и някой които се хвалят
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    не всички момчета си говорят за едно и също.хората са различни.но обощо си говорят за коли,пари,жени,пиене.но не и както ние-жените.не си споделят толкова.не се задълбочават..държат интимния си живот далеч от другите.но има и някой които се хвалят
    Мълчи си там,щото нямаш пишка.
    Като ти порасте тогава.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    -със съквартиранта ми водим уникално безсмислени спорове от рода на "кое е по-лесно: да учиш или да играеш на компютъра" както и "съществуват ли частично верни твърдения", "студено ли е в Швеция или не".

Dork for life!

Е, определено е по-трудно да играеш компютърни игри...Т'ва за мен е нещо неразгадаемо... Друго е да си отвориш някоя книжка и вси4ко е наред...Интересни теми имате, браво!

Ина4е за какво си говорят мъжете - зависи от мъжете, за това което ги вълнува...С удоволствие бих доспушала мъжки разговор
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    СЕКС< ПУТкИ< ГАЗОВЕ< ЦОМБИ< БОМБИ< ПАЛАСКИ< ИОБАН>

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не мисля, че аз или някой от по-честите ми събеседници влизаме в този стереотип. Най-често срещаните теми:

-математика
    -квантова физика
    -оръжия за масово поразяване
    -политика
    -програмиране
    -даскало

Dork for life!
    ЕВАЛА!Възхищавам се на такива като теб.Супер си!Продължавай в същич дух!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Obsujdat vajnite problemi ,svurzani s tqhnoto su6testvuvane,kakto i stoinostnite temi v teenproblem. Pone az taka pravq kato se subera s mom4etata v gradinkata predi da otidem v amor

Кроасандвич
    Guest
    Обсъждат идиотски вицове , безсмислени случки и интересни теми в този форум.
    Както и дроб сърма.И нейното приготвяне.
    А някои говорят за смисъла на живота и философски твърдения.Не се и съмнявам ,че това е по вкуса на повечето пубери.

Muhamster
    Guest
    heh e kroasandvi4 , zdravei , ne si prav moje bi no prosto az nikoga ne obsujdam filosofski ne6tata se pak tuka nali si4ko si e jivot v momenta qko kuponi alkohol kef batka otsekade, kvo da mislq za jivota bate az bate nali si jiveq jivota toi rano ili kusno 6te svur6i est no kakavto stana stana . IAM WAT IAM NA KOitO Ne Mu IznAsQ NeGoV Si ProBLeM ?!?!

Кроасандвич
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Muhamster
    heh e kroasandvi4 , zdravei , ne si prav moje bi no prosto az nikoga ne obsujdam filosofski ne6tata se pak tuka nali si4ko si e jivot v momenta qko kuponi alkohol kef batka otsekade, kvo da mislq za jivota bate az bate nali si jiveq jivota toi rano ili kusno 6te svur6i est no kakavto stana stana . IAM WAT IAM NA KOitO Ne Mu IznAsQ NeGoV Si ProBLeM ?!?!
    Така или иначе , такива неща се говорят доста по-често от горепосочените.
    Забравих да спомена биологичната химия и стратегиите за монтиране на двуглаво ракетно оръдие в задния двор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си