.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Za epilatorite

LiLi{}InLovE
    Guest

Za epilatorite

Vyprosa mi e moga li da maham s epilator kosmite navsqkyde?Naprimer po korem4eto i rycete?Ne mi e problema 4e shte boli malko,a 4e moje da se za4ervi mnogo.Ako go namaja s nqkakvo krem4e sled tova shte ima li problem?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Аз на ръцете съм пробвала, няма никакъм проблем, ако на краката ти се зачервяват, значи и ръцете, но това е за няколко часа само ! Аз бях питала мойта козметичка и тя така ми каза, иначе може да се мажеш с всичко, аз лично предпочитам бебешко олио! За корема също няма проблем, не съм пробвала, но познавам много хора дето така си ги махат така че успех в епилирането
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    Мисля че можеш. Сигурно ще се зачерви, но не се притеснявай - много от моите приятелки си ги махат по ръцете с епилатор. Ще е добре да се намажеш с крем.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Не, мацка Проблем няма никакъв А относно евентуалното зачервяване...нормално ще е, както е било първите няколко пъти, когато си си епилирала краката, примерно Не се стряскай - мажи с някакво по-мазно или овлажняващо кремче след това

Guest
    A az pod misnicite do sega samo sym se brysnala i kojata mi e stanala gadnichka.. Iskam da probvam da se epiliram tam, no se pritesnqvam, che bolkata shte e golqma.. Vie epilirate li si podmishnicite i chuvstvoto po razlichno li e ot tova pr. pri epiliraneto na krakata?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Свиква се и аз преди само се бръснех под мишниците, после почнах с лентички и сега с епилатор, няма проблем не е болка за умиране! Трябва да се настроиш само и свикваш постепенно ще те боли по-малко и по-малко, но след епилация няколко часа не слагай рол он, дезодорант, защото дразни кожата- зачервява се и почва да сърби
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A az pod misnicite do sega samo sym se brysnala i kojata mi e stanala gadnichka.. Iskam da probvam da se epiliram tam, no se pritesnqvam, che bolkata shte e golqma.. Vie epilirate li si podmishnicite i chuvstvoto po razlichno li e ot tova pr. pri epiliraneto na krakata?
    6tom dosega si si brusnala mi6nicite,spored men e po-dobre purvite nqkolko pati da si mahne6 kosum4etata s kola maska.I sled tova ve4e da mine6 na epilator.Lenti4kite ne ti gi preporu4vam,6toto az kolkoto pati se probvam,samo mi smukvat kojata puk kosmite si sedqt

Повече от фен
    razbira se che moje da se epilira na vaqkade mishnici,kraka,ryse,intimni chasto,korem i dr. razbira cgche mojesh no trqbva da tyrpihs bolkata pyrvite 1-2 pyti boli i ti idva da metnesh epilatora prez prozoreca no sled tova vyobshte ne useshtash bolka a leko gadelichkane
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си