.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: mnogo byrzo...

Hybrid View

mnogo byrzo...

s priqteli mi sme pravili sex 10-11 pyti... az my bqh pyrvata....i toi za men beshe pyrviq.. toi e golqmata mi liubov !!! do kolkoto kazva
    i za nego az sam momi4eto koeto nai mnogo e obichall.kakto i da e..(tova beshe dopalnitelna informaciq).ima edin problem....toi svyrshva mnogo byrzo.znam 4e vse oshte e neopiten no nikoga ne e izdarjal pove4e ot 5-10 minyti... nqkoi put daje e svyrshval dokato se celyvame s ezik ili dokato si vkarva 2-3 prysta v p****** mi...tova problem li e ?? ili mnogo go vazbyjdam ?? molq vi kajete..mi i ne mi se smeete..shtoto i az sam neopitna..

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ми то с времето по принцип трябва да добие опит.Ако искаш,му кажи,че когато сята,че ще свърши,да забави термпото и да спрете за малко да се поцелувате...нз какъв др съвет да дам.
    п.с.:10-11 пъти.Ся забелязах.Значи ако си му първата е нормално,с времето ще се научи да свършва по-късно (:
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

pyx4eto mersi {}{}
    aide kajete be molq vii

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=102813 (дори аз имам пост там ^_~. Мамо, мамо, дават ме по интернета!)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    ами...честно да ти кажа зависи от мн неща.Но щом казваш че ти си му първата...е нормално се пак...но спокойно с времето ще се научи... пък и не мисля че секса е най-важното нещо в една връзка плюс тва може и кратък да е,но с мн чувства \/

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Определено не е нормално да свършва, без дори да му го пипаш.

S moq priqtel sme zaedno ve4e godina.Ot na4alo be6e absoliutno sy6tata istoriq kato tvoqta.Az mu bqh pyrvata toi na men ,byrzo svyr6va6e abe sy6tata rabota.I na men mi be6e stranno tva.Taka be6e pyrvite 3-4 meseca nqkade.Sega e dosta razli4no bavno svyr6va.Tova e problema 4e v nachaloto na poloviq jivot pri mom4eto e taka ne se u4udvai.Po natatyka vyv vashata vryzka mn ne6ta v poloviq vi jivot 6te se promeni.ot nachalo si mu interesna i mu se pravi redovno sex ama posle 6te usetish razli4noto.
    ....SnoOp Doggy....

Всеизвестната практика със снимката на Упи Голдбърг (която и друг път съм споделял) трябва да свърши работа. Ако не помогне, пробвайте с Азис, Мерилин Менсън и Сашо Диков.

Без уважение, Опрашев.

А вие нямате ли да си затворите устата вече?
    Един път не показа нито капка уважение към другите и техните проблеми!

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    gacobacov ti maloymniko vaobshte za kvo si sa reg tyk ??kat ne davash saveti emi samo qdosvash horata we.. mri we jivotno

иди и се научи да пишеш на кирилица и тогава си отваряй пърделника

Голям фен
    Град
    София
    Предполагам, че много го възбуждаш. А и то в началото по принцип е по-бързичко.

Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Предполагам, че много го възбуждаш. А и то в началото по принцип е по-бързичко.
    е ако е като кратер отпред как па нема да е

mojesh samo da si ebesh maikata..tupo pishleme gacobacov !!! ae takiva kato teebe samo sa zaqjdat....vaobshte za ko pishesh ???

mojesh samo da si ebesh maikata..tupo pishleme gacobacov !!! ae takiva kato teebe samo sa zaqjdat....vaobshte za ko pishesh ???
    пиша за да ти взема скайпа...само заради тебе,ама кой да се усети

пиша за да ти взема скайпа...само заради тебе,ама кой да се усети
    Това беше наи тъпото нещо,което някога съм чувала!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: mnogo byrzo...

s priqteli mi sme pravili sex 10-11 pyti... az my bqh pyrvata....i toi za men beshe pyrviq.. toi e golqmata mi liubov !!! do kolkoto kazva
    i za nego az sam momi4eto koeto nai mnogo e obichall.kakto i da e..(tova beshe dopalnitelna informaciq).ima edin problem....toi svyrshva mnogo byrzo.znam 4e vse oshte e neopiten no nikoga ne e izdarjal pove4e ot 5-10 minyti... nqkoi put daje e svyrshval dokato se celyvame s ezik ili dokato si vkarva 2-3 prysta v p****** mi...tova problem li e ?? ili mnogo go vazbyjdam ?? molq vi kajete..mi i ne mi se smeete..shtoto i az sam neopitna..
    normalno e ...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    не е установено още :]]
    az sum pravila sex ve4e moq priqtel svur6va dosta sled desetata minuta no i az nqma kvo drugo da kaja osven 4e s v4emeto 6e stanete po-opitni.

..

а бе деба и идиотите колко ме нервират кат се праат на философи ебати и тъпаците админа да ги сплаши малко.!!! и според мен е нормално тва аз сам момче кажи му да си направи 1 чикия преди да те почне кат се изпразни 1 път после ше те праска 1 час \/

Moderated by koalka
    т.9 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Вижте след време как ще е.Все пак 10-11 пъти са малко, за да се научи да се контролира и да запази ерекцията си.

Супер фен
    Ох,сега такъв проблем ли имаш?Поне ми се струваш малко по-спокойна.Та...нз аз пък въобще с девствените м-чета как седят нещата
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=102813 (дори аз имам пост там ^_~. Мамо, мамо, дават ме по интернета!)
    Абе, шизъл, това с болката ме уби. о__О ...Работи ли?

Иначе, четох разни книжки по въпроса неотдавна (тантрически секс \/ ) и научих полезни и работещи неща.
    Дишането е много, много, МНОГО важно. Спокойното и дълбоко вдишване и издишване има страхотен ефект върху релаксацията на тялото и по-дългия секс.
    Твърди се, че седнали един в друг оказва най-благотворно влияние на телата и също има влияние в/у качеството на секса.... но за това просто мога да гарантирам, че е приятна поза. :P

Правете го 5 минути спрете малко за игрички после пак и така ...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf
    Абе, шизъл, това с болката ме уби. о__О ...Работи ли?
    Па естествено, че работи. Това е един от основните принципи на BDSM-a - лека болка, която 1. да забавя оргазма и 2. да направи тялото ти по-чувствително. Сега, зависи колко си претръпнал, различен е прагът ти на удоволствие от болката. Да не се случи да свършиш още по-бързо от кеф

Това с дишането не съм го ползвал, да видим кога ще ми се отвори възможност да го пробвам ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ох,сега такъв проблем ли имаш?Поне ми се струваш малко по-спокойна.Та...нз аз пък въобще с девствените м-чета как седят нещата
    Тебе пък, кой те пита!?!
    Имаше ли смисъл въобще да пишеш..
    Правилно моетоп момиче... теб теб ч**** само големи и отчаяни "мъже"
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Krost
    Guest
    macka, az eba po dva chasa, zaebi go tova tvoe gadje, pishi nqkvi koordinati ako si navita da se izchukame, che neshto sus segashnata mi ne sme v mn dobri otnosheniq

Guest
    Нормално е...ама зависи на колко години сте..

Ти на колко си и гаждето ти???????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си