.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Sad But True
    Guest

Проблем с килограмите!

Имам голям проблем с килограмите. Колкото и да ям, не мога да кача килограми Висок съм 175см и тежа едва 55 кила
    Какво да правя?

Фен
    Град
    House Music
    купи си хранителни добавки , спортуваи за добра фигура и яж само високо калорични храни пици , дюнери ....
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Guest

Re: Проблем с килограмите!

Цитирай Първоначално написано от Sad But True
    Имам голям проблем с килограмите. Колкото и да ям, не мога да кача килограми Висок съм 175см и тежа едва 55 кила
    Какво да правя?
    ma moito momi4e ne se pritesnqvaj ti slon li iska6 da si?! Majka mi e sys sy6tite razmeri i si e super daje iska da otslabne!

Град
    Пирдоп
    А ти какво си човек или жена ?Питам да прецена =D>

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    mislq 4e mom4eto syvsem qsno e napisal 4e e mom4e i da naistina sa my malko kilogramite za taq viso4ina trqq pone da e 65 nai malko qj pove4e i hodi na fitnes da ne zeme6 da stane6 puk kufte
    No matter where you go, there they are...

Идвам от ада
    Guest

Re: Проблем с килограмите!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sad But True
    Какво да правя?
    ma moito momi4e ne se pritesnqvaj ti slon li iska6 da si?! Majka mi e sys sy6tite razmeri i si e super daje iska da otslabne!
    Много си тъп е Алминаторе От къде идваш

malko si slabichbk..abe samo malko..pochti nishty ti nqma..abe sq dosta slab si..vbb ti si baxti i kliushtaviq . dam, ama imam podoben problem tei che zn kfo e . (samo det az sbm v po normalni razmeri) . Emi vsichko opira do geni. Nai vajnoto- sportuvai (da zaqknesh) , sled tfa qk relax (da natrupash neshty) ama predi tfa qj . Tui e sichko. bez xranitelni dobavki- vredni sa
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ходи редовно на фитнес и се яж много .. то друг начин няма
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре така, от колкото да се тъпчеш с нездравословни храни, за да напълнееш.

naistina zapo4ni da vzema6 hranitelni dobavki i hodi na fitnes kato prez cqloto vreme se tap4i s mazni hrani mislq 4e taka 6te ima rezultat i sled 5-6 meseca 6te si rambo

Град
    Плевен
    аз бих ти препоръчал да ядеш повечко месо и да ходиш на фитнес за да направиш маса.Не ти препоръчвам да се тъпчеш със шоколади и много със захърни продукти,поради факта че ще се отпуснеш доста и всичката мазнина ще се набие на определени места а не равномерно и балансирано.Яж бяло месо,едно пиле на ден бих ти препоръчал.

10х за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си