- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с килограмите!
Имам голям проблем с килограмите. Колкото и да ям, не мога да кача килограмиВисок съм 175см и тежа едва 55 кила
![]()
Какво да правя?
купи си хранителни добавки , спортуваи за добра фигура и яж само високо калорични хранипици , дюнери ....
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
ma moito momi4e ne se pritesnqvaj ti slon li iska6 da si?! Majka mi e sys sy6tite razmeri i si e super daje iska da otslabne!Първоначално написано от Sad But True
![]()
mislq 4e mom4eto syvsem qsno e napisal 4e e mom4e i da naistina sa my malko kilogramite za taq viso4ina trqq pone da e 65 nai malko qj pove4e i hodi na fitnes da ne zeme6 da stane6 puk kufte
No matter where you go, there they are...
Много си тъп е АлминатореПървоначално написано от Анонимко
От къде идваш
![]()
malko si slabichbk..abe samo malko..pochti nishty ti nqma..abe sq dosta slab si..vbb ti si baxti i kliushtaviq. dam, ama imam podoben problem tei che zn kfo e . (samo det az sbm v po normalni razmeri)
. Emi vsichko opira do geni. Nai vajnoto- sportuvai (da zaqknesh) , sled tfa qk relax (da natrupash neshty) ama predi tfa qj
. Tui e sichko. bez xranitelni dobavki- vredni sa
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Ходи редовно на фитнес и се яж много .. то друг начин няма![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По-добре така, от колкото да се тъпчеш с нездравословни храни, за да напълнееш.
naistina zapo4ni da vzema6 hranitelni dobavki i hodi na fitnes kato prez cqloto vreme se tap4i s mazni hrani mislq 4e taka 6te ima rezultat i sled 5-6 meseca 6te si rambo![]()
![]()
![]()
аз бих ти препоръчал да ядеш повечко месо и да ходиш на фитнес за да направиш маса.Не ти препоръчвам да се тъпчеш със шоколади и много със захърни продукти,поради факта че ще се отпуснеш доста и всичката мазнина ще се набие на определени места а не равномерно и балансирано.Яж бяло месо,едно пиле на ден бих ти препоръчал.
10х за отговорите![]()