- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложение
Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам
![]()
Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
Извинявам се за Кухуту мнение![]()
Хехе ами блиэки сме от части..!А и той доста пъти ми каэа ,че ме харесва по эаобиколен начин..ама го поэнавам и энам,че няма да направи първата крачка!Та эатова моля эа помощПървоначално написано от Малкият Пукал
![]()
ama haresvash li go ili prosto iskash sex?Първоначално написано от Аманда-аІІІ
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Не съм само эа секса...!Естествено ,че го харесвам..!Энам,че и той ме харесва...но нещо мноого ме привлича..!Първоначално написано от fire_magic
Моля ви само да не эапочвате да ме съдите и т.н!Просто ако може отговорете на въпроса ми ,това е !Благодаря ви![]()
Явно не четеш добре...каэах ,че имам чувства към него!!!Първоначално написано от Diablue{F}
Аз как така на никой не съм казвал "искам секс". Нещата се вършат, не се казват. Уреждаш подходяща обстановка (поканваш го вкъщи на филм като няма никой, напр. това е класика, дори най-вероятно ще се досети какво имаш предвид) и когато моментът настъпи, просто започвате да се целувате и да задълбавате. И ако и тогава не схване, просто му го прошепваш в ухото.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Покажи му, че го харесваш. Чак след това си мисли за секс. И не го показвай с думи, а чрез действия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първ те съветвам да му покажеш поне малка част от твоята същност, ама не в сексуален аспект. Следващото е да имаш взаимност в желанието да сте заедно. Чак тогава сядаш до него, целуваш го, гледаш го мръснишки в очите, четкаш му "достойнството", отъркваш се в него и ако седи като път след тези ти действия значи е гей и трябва да го забравиш.
като е мом4е .. даже и с "ае да правим секс" ще е съгласен на момента![]()
;]
Kazwash che iskash da ostanete nasame ... podrazbira se wse pak![]()