.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Аманда-аІІІ
    Guest

Предложение

Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс ?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам

Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
    Извинявам се за Кухуту мнение

Аманда-аІІІ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Малкият Пукал
    Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
    Извинявам се за Кухуту мнение
    Хехе ами блиэки сме от части..!А и той доста пъти ми каэа ,че ме харесва по эаобиколен начин..ама го поэнавам и энам,че няма да направи първата крачка!Та эатова моля эа помощ

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    4ек 4ек вие с тоя ходите или не? щото ако си само за едното ебане напрао му го казвай,щото човека ако те харесва ще реши че и ти него и...после ще има тема в раздел любов "Тя ми разби сърцето..."

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Предложение

Цитирай Първоначално написано от Аманда-аІІІ
    Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс ?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам
    ama haresvash li go ili prosto iskash sex?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Аванда-аІІІ
    Guest

Re: Предложение

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от Аманда-аІІІ
    ama haresvash li go ili prosto iskash sex?
    Не съм само эа секса...!Естествено ,че го харесвам..!Энам,че и той ме харесва...но нещо мноого ме привлича..!
    Моля ви само да не эапочвате да ме съдите и т.н!Просто ако може отговорете на въпроса ми ,това е !Благодаря ви

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    ами кат те привлича няма да е лошо пъро извстно време да сте заедно и тогава да стигнете до секса секса за една нощ или с човек към когот нямаш чувства е...ОТВРАТ

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Аманда-аІІІ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    ами кат те привлича няма да е лошо пъро извстно време да сте заедно и тогава да стигнете до секса секса за една нощ или с човек към когот нямаш чувства е...ОТВРАТ
    Явно не четеш добре...каэах ,че имам чувства към него!!!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аз как така на никой не съм казвал "искам секс". Нещата се вършат, не се казват. Уреждаш подходяща обстановка (поканваш го вкъщи на филм като няма никой, напр. това е класика, дори най-вероятно ще се досети какво имаш предвид) и когато моментът настъпи, просто започвате да се целувате и да задълбавате. И ако и тогава не схване, просто му го прошепваш в ухото.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Покажи му, че го харесваш. Чак след това си мисли за секс. И не го показвай с думи, а чрез действия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първ те съветвам да му покажеш поне малка част от твоята същност, ама не в сексуален аспект. Следващото е да имаш взаимност в желанието да сте заедно. Чак тогава сядаш до него, целуваш го, гледаш го мръснишки в очите, четкаш му "достойнството", отъркваш се в него и ако седи като път след тези ти действия значи е гей и трябва да го забравиш.

като е мом4е .. даже и с "ае да правим секс" ще е съгласен на момента
    ;]

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Kazwash che iskash da ostanete nasame ... podrazbira se wse pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си