Може да Ви се стори глупаво, но съм се намерила в чудо. Имам сестра, която е с 2 години по- малка от мен. Аз съм на 18, а тя е на 16. В добри отношения сме с нея и нямаме проблеми. Но незнам с какво Тя е повече от мен, но има ужасен кЪсмет в лубовта. ОК! Много се радвам не само, че ми е сестра. Винаги с яки пичове на моята възраст движи. Сякаш с "конкурс" ги избира. ОК! Евала и правя, че успява така лесно да забие някои...Но защо се бърка сега и в моите работи?! Ходя с едно момче на 19 е и савсем случаино ги запознах с нея... И от там се започнаха проблемите ми с него Винаги пита" как е малката сладурана, как е, какво прави..."Всеки ден ме пита за сестра ми..Моето гадже! Вече започвам да се самнявам в чуствата му към мен. И не си обяснявам как , защо така се получава. Та сестра ми е само на 16, а сега имам чуството , че ми отмаква половинката.
Никога не съм си представяла, че малката ми сестра един ден ще попречи на вразката ми с някои. Никога! Незнам какжо да правя, да се карам ли със 16 годишната ми сестра или с 19 годишният ми приятел...Откачам вече! До сега не съм имала подобен проблем и то със сестра ми. И наи-лошото , че изпитвам страх да не ми го отмакне...Сигурно е смешно отстрани, но.
Моля Ви даите ми съвет какво да правя, ревнувам от собствената ми сестра!