.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Guest

Moderated: Вярвате ли в съдбата?

Vqrvate li 4e ima sudba i 4e ima 4ovek s kogoto ste edin za drug i rano ili kusno se otkrivate? iskam seriozni otgovori! mersi predvaritelno

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, вярвам, но .. мисля, че всеки човек има няколко подходящи половинки, не е само една
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

да вярвам .............. обаче нещо такава половинка не се намира никак лесно .

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да, вярвам, но .. мисля, че всеки човек има няколко подходящи половинки, не е само една
    на същото мнение съм.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    според мен всеки човек е като един пъзел.и му липсва едно единствено парченце.....мое мнение
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    да вярвам .............. обаче нещо такава половинка не се намира никак лесно .

Аз не вярвам....
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Лично мнение: Не, няма - това което се случва е плод само на твоите и чуждите решения.
    Няма абсолютно нищо предначертано.

Ако беше така, поне 50% от хората щяха да са нещастни през абсолютно целия си живот, защото нямаше да срещнат никога половинката си. Човек просто си пасва с другия.

Супер фен
    Ami nz .... moje i da ima,no mnogo mnogo ne vqrvam.I vse pak dano ima takyv chovek i za men nqkade po sveta ...
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако беше така, поне 50% от хората щяха да са нещастни през абсолютно целия си живот, защото нямаше да срещнат никога половинката си. Човек просто си пасва с другия.
    Ама като се замислиш - факта, че се срещат е супер-мега-гига-неотричимо логичен.

С кого се срещат? С човека, който е за тях? И ако го срещнат на 12 и изобщо не тръгнат, какво? Без човек до себе си цял живот?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    на същото мнение съм.
    А да т'ва е ново, кажете го на приятелите си като те пита къде беше през ноща, ти му викаш - ''с другата си половинка''.
    Баси хората.

Guest
    Кажете ми дали не е съдба(запознахме се в училище след кандидатстването)

Перфектно се разбираме
    В зодиака ни зодиите са свързани
    Най-добрите ни приятелите ни се познават случайно
    Бабите ни живеят в един блок
    В един клас сме
    Мислим еднакво
    Даже тя обича да играе игри с коли и си играем заедно

Мега фен Аватара на koalka
    Вярвам, че има най-подходящ за теб човек, но не винаги хората го срещат.Ти си с друг, но това не означава, че и той не е подходящ за теб.

Да,вярвам в съдбата,но ако чакаш без да праеиш нищо...едва ли ще се получи.

аз не вярвам ... не зная защо :}}

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

Re: sudba???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vqrvate li 4e ima sudba i 4e ima 4ovek s kogoto ste edin za drug i rano ili kusno se otkrivate? iskam seriozni otgovori! mersi predvaritelno
    За мене има. Но да я откриеш е почти невъзможно. За това единственото,което ни остава е да търсим хора,с които си пасваме по характер..Дори и те да не са истинската ни половинка,нищо не пречи да сме щастливи и с тях

Е как неа да вярвам в съдбата, като от как съм се родил се опитва да ме бодне анално (с извинение на по-малките). Та я се борим с/у нея със зъби и нокти, сам с/у сички един вид идва, щот иначе майката си га е **ало ... неа друг шанс, тфа е живота, такъв е филма, тфа е.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Vqrvam,4e nqkyde ima 4ovek,koito e nai-podhodqsht,no dali ni e pisano da sme zaedno-tova e drug vypros.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Има хора, с които си пасвате повече, отколкото други.
    Вярвам, че има хора, които са създадени един за друг, но друг въпрос е, че те може и да не се съберат никога.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Е да не бъдем максималисти все пак, Господ ни е дал животец, требе се радваме (уж) за тфа. Пък ако не намерим подходящия/та , винаги има други опции, нали се сеш'тате ... брак по сметка, брак заради изгоди и ала бала... то нещата се навръзват.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kogato nqkoi mi zadade podoben vypros vinagi razkazvam edna istoriika... Edno vreme.. mnogo mnogo otdavna.. horata sa bili s po 4 kraka i 2 glavi.. no vnezapno v edin ujasen den.. se poqvila grymotevicata.. i razdelila horata na dve chasti... i do den dneshen.. vseki tyrsi svoqta polovinka.. lipsvashtata chast ot dushata.. choveka koito da go dopylni izcqlo... I da... vqrvam v sydbata... vqrvam che na sveta ima chovek syzdaden tochno za men.. i az shte go namerq...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    С кого се срещат? С човека, който е за тях? И ако го срещнат на 12 и изобщо не тръгнат, какво? Без човек до себе си цял живот?
    Чакай сега, въпроса на темата е:
    1) Вярвате ли в съдбата...
    ...на което аз отговарям с "не", защото всичко случващо се на хората е на принципа "причина -> следствие"
    2) ...и мислите ли, че има човек, който сте предопределени да срещнете?"
    ...на което пак отговарям с не - човека "за него/нея" е човек с търсените външни и вътрешни качества. Няма воля свише (т.е. съдба) в определянето на "точния човек".
    Самия "точен човек" е доста субективно понятие, тъй като няма 100%-ов начин да се разбере такъв ли е. А и често това, което искаш днес, е различно от това, което ще искаш след 5 години (дори и днес да не ти се мисли за това и да го отричаш).

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вярвам, че има най-подходящ за теб човек, но не винаги хората го срещат. Ти си с друг, но това не означава, че и той не е подходящ за теб.
    Напълно съм съгласна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си