.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Spored mene seki si ima svoqta polovinka no ne se namira lesno. kakto se kazva "Koito tursi namira"
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Mi da vqrvam 4e vsi4ko e predna4ertano i da vseki ima polovina podhodq6ta za nego mnogo hora ne q sre6tat drugi q sre6tat i nerazbireat 4e tova e 4oveka treti q 4akat 4etvarti tarsqt a pove4eto prosto opitvat ot vsi4ko s palni 6epi!

Според мен има нещо,което ни напътства в живота,но какво е :съдба,бог,разум,сърцето или нещо друго-никой не може да каже!Ако всеки си има половинка-предствете си половинката ви да е на другия край на света и никога няма да се срещнете.ще си останете сами..
    Може би всеки трябва да се нагажда към човека с,който е,а да не очаква да е идеален.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да, вярвам, но .. мисля, че всеки човек има няколко подходящи половинки, не е само една
    И аз мисля така, не съм на мнение, че имаме само една подходяща половинка, защото така много малък е процента да си с този човек

Guest
    ami spored men ni6to ne e slu4aino v toq jivot..za da se sre6tnat dvama 4oveka e imalo za6to,nezavisimi dali 4ovek go osaznava ili ne.kakto se kazva "sadba!"...az vqrvam v neq.
    imam edna svoq teoriq za golqmata istinska liubov-4e vseki 4ovek ima svoq polovinka,vypros na vreme e da q sre6tne,a do togava..izprobva
    nali trqbva da q nameri?!ako ne tarsi nqa da nameri!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми да според мен има съдба,но не трябва да седим и да расчитаме само на нея.Не вярвам че ако седим и чакаме щастието ще ни падне от небето,трябва да се борим.А това дали всеки си има своята половинка някаде, да може би е така,но мн често мн хора не срещат своите подходящи половинки.Така че не всичко е съдба,за някои неща самите ние трябва да се борим.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

az sam 4uvala 4e 4ovek ima trima duhovni partnyora-kakvoto i da ozna4ava tova.ina4e ne ne vqrvam
    Какво свързва: удавен мъж, изгорял хляб и бременна жена? - Късно изваден

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    opredeleno vqrvam v sadbata ,vseki 4ovek q ima i rasno ili kasno otkriva patq si.......dori i da e izpalnen s mn prepqdstviq. tva e jivota....edna igra na sadbata
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Не!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Не! Защото всеки сам си прави живота такъв, какъвто е!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Супер фен
    Не вярвам особено,май и в любовта вече не вярвам...Ако намираше все някога половинката си човек,нямаше да има ергени и стари моми...Боже как ми се иска да вярвам в любовта...НО НЕ...

mm Opredeleno vqrvam 4e vse nqkoga 6te se nameri to4noto mom4e za men ....i 4e tova e bilo sudbata mi
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Guest
    Човек сам кове съдбата си.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Според мен нищо не е случайно
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

За всяко нещо, което се случва, си има причина!!!

Ппреди вярвах, но вече не, защото намерих перфектното момиче за мен и по характер и тнт. но не се получи, и вече не вярвам дори и в любовта, защото от нея само съм страдал...

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    според мен всеки човек е като един пъзел.и му липсва едно единствено парченце.....мое мнение

И аз така мисля

Цитирай Първоначално написано от AlphaPower
    Ппреди вярвах, но вече не, защото намерих перфектното момиче за мен и по характер и тнт. но не се получи, и вече не вярвам дори и в любовта, защото от нея само съм страдал...
    Ми начи не е била момичето (с главно "М" за теб) ... тфа е извода!

На колко си !? 16, 17 !? Кат станеш на 25-30 обади се , пиши няк'де да се чете кфо ш' говориш за тогавашната си жена :Д хъхъ

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Абсолютно вярвам в съдбата. И не само когато става дума за любов, понеже по принцип любовта е едно от нещата, в които не вярвам. Но, да, вярвам, че всичко в живота е предначертано.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

аз вярвам ... щото сичко яко или неяко , което ми се случва става без дори да съм предполагала че ще стане .. никога нищо не се получава ако аз го искам или планувам... така че сичко си е... СЪДБА

Цитирай Първоначално написано от blqblq_f
    аз вярвам ... щото сичко яко или неяко , което ми се случва става без дори да съм предполагала че ще стане .. никога нищо не се получава ако аз го искам или планувам... така че сичко си е... СЪДБА
    Мдам много съм сагласна с тебе при мене е същата работа.Не знам дали е съдба или нещо друго,но просто винаги има нещо което кара нещата да се случват....
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

Guest
    az vqrvam

Цитирай Първоначално написано от BAYO

На колко си !? 16, 17 !? Кат станеш на 25-30 обади се , пиши няк'де да се чете кфо ш' говориш за тогавашната си жена :Д хъхъ
    16 що?Всичко което ти казах е вярно...

Emi nz donqkude vqrvam v sudbata no predi hodeh s edno mom4e sega toi obi4a edna priqtelka no tq nego ne! Az o6te go obi4am i mu go kazah i toi kaza 4e me obi4a samo kat priqtelka i ni6ty pove4e! I nz no imam 4uvstfoto 4e jivota ve4e e svur6il za men 6tot ne moje da sum s nego i ako naistina ima sudba dano tq da mi pomogne da namerq moqta lubov vupreki 4e si obi4am samo edno i edinstfeno mom4e.......
    Akcent - delight (music)

Цитирай Първоначално написано от BAYO

16 що?Всичко което ти казах е вярно...
    Нека е вярно, не отричам, но просто ш' смениш прекалено мно жени още, докато намериш тая, с която ЕВЕНТУАЛНО ще изживееш остатъка от живота си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си