На 13 съм. Обикновено секи ден се събираме с фр. Тях ги пускат до около 10 часа, но само моя баща ме пуска до 9 - 9.30. мен така ми е спр гадно но се опитвам да не правя компромиси. Но като се замисля: се пак е ваканция а и града ни е малък и няма къде да ида. Но той винаги е такъв. Всеки път когато ида да му искам пари защото ще излизам с фр той ме разпитва къде и с кого ще ходя като мн добрре знае. Също така се опитва по всякакъв начин да ме дразни и да намери някаква причина, че да ме прати на село или да не ме пуска да излизам. А и едва го карам да ми даде пари(нямаме проблеми с парите) и сякви такива. Дори неска се наложи да идем да изпратим една фр и се прибрах към 10(че и по рано) и сега нз длаи изобщо ще ме пусне да си подада носа навънка. Нз защо е такъв

. Имам чувството че той не иска да бъда щастлива и изобщо че не може да ме трае. Моля ви ако можете да ми помогнете. Но само не ми казвайте неща от рода да поговоря с него тъй като зн че ако говоря с него нищо няма да стане, а и едва ли ще ме изслуша

. Плс за съветче..