- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem...molq vi vi6te..tyk
zdraveite hora...iskam da vi zadam edin vapros...as sam momi4e...koeto e mnogo nezadovoleno...ne sam destvena...no sega nqmam priqtel i zatova se samozadovolqvam...problema e 4e go pravq s dezodorant...i seki pat mi proti4a po malko krav...i se 4ydq tova dali e opasno
(ne sam imala koi zn kakav aktiven polov jivot...pravila sam go 2-a pati...) blagodarq predvaritelno..
P.P. i molq vi samo bes obidi...molq za seriozni otgovori
Ами виж..Най-добре си купи вибратор..или си намери приятел. Това,че ти тече кръв значи че просто този дездорант сигурно е мн дълъг..или дебел и ти разранява вагината. Бъди по-внимателна ...и си намери авер![]()
am pone stva zadovolqva6 li se?
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Не мога да повярвам ,че ще го кажа .....ама ..опитай с по-малък дезодорант![]()
Вибратор? Кренвирш? Пръсти? Избери си нещо друго, сигурно е от дезодоранта. И по-активно си търси приятел![]()
Абе я направо си еби майката. Аз ако те хвана на мъртво ше те еба!
Ако ти го наврем, кръв през ушите ше пускаш! И оките ке ти изтръгнем, та да имам 'де да се изпразнуем!
@Стнъил
Плашиш ме, недей така. Отивам да пия топли протеини, щото ВЧЕРА КВА ВЛЕЗЕ У ФИТНЕСО !!! ТАШАЦИ ИМАШЕ КОПЕЛЕ !!!
Абе напра'о ке те изчекам да са разлоиш, та кат' та иба да има дупка за секо, что мо'е да го не толко' гнус да те поебне, мяке ти курвесала прострелена!
Еми като си ръгаш неща не по предназначение ще ти тече кръв.. Или си купи вибратор като си толкова незадоволена,или си намери гадже .....
Я па ти не говори ма, ша та иба у разбирачката! Че ти извадим оките, че ти набутам у устата, че ти ги натъпчем с кур до гъзо, па кат' ги изсереш па че ти ги сложим на место, та да вземеш да видиш, че си пълна с лайна, пичка ти мамина!Първоначално написано от sinful`girl
аз съм SiMiLi_
Така че се пулиш 'га ти го наврем узаде!Първоначално написано от SuNNyy
Като се научиш да пишеш на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,тогава ще ми обясняваш квото и да е .........Първоначално написано от Анонимко
Яла при бат Кебо....
Така ще те наръбиме у газо, че после 2 месеца нема можеш да седнеш. Само като помислиш, чe ти се оди то тоалетната и ше се изсереш. Ше ти напраим шахтата на газо, като телефона шаиба !
Акъл ше ми даваш когато си извадиш този кур от устата и се научиш да говориш. Не че се изненадвам с такава курва за майка какво лайно може да се роди, но ти прекаляваш, ебаси... И да, казвам ти го на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Желая бавната ти и мъчителна смърт.Първоначално написано от sinful`girl
Хахахахах приключи ли с тъпите коментари или имаш още нещо да кажешПървоначално написано от Стнъил
Ако имаш,цялата съм в слух
![]()
![]()
Я по добре лапни още един кур и млъкни.Първоначално написано от sinful`girl
Хммм и да лапна пак няма да млъкна,така че ти по-хубаво си пий там анаболите и си трайПървоначално написано от Бай Киро Щангиста
![]()
Първоначално написано от sinful`girl
Ебем те у капацитето!Първоначално написано от sinful`girl
По колко лапаш наведнъж ма, курво?
Ава тая ги взима по много ...
Аре да и направим един панаир ...
Ама в тоя панаир ти ще си клоуна ...става лиПървоначално написано от Галин Релефа