- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво за вас е сексът......
Израз на любов или нужда с която да си задоволите сексусалното желание,или от двете по малко.Интересно ми е,защото имам чуството,че много малко хора се влюбват,сякаш всички си мислят че са влюбени в даден момент,не са изпътвали това чуство,различно е,а в крайна сметка се оказва че е само влечение и за всичко е виновен сексът....
За мен сексът е израз на чуства на първо място и после на удоволствие,разбира се всеки човек който обича половинката си гледа да й достави най-голямо удоволствие и първо гледа нейния кеф и после своя.![]()
Не е израз на любов, израз на страст към другия е отчасти. Всъщност е нагон, който споделям с човека, когото обичам, и разбира се - доставяне на удоволствие на него.
Не ми казвай, че когато не обичаш, не ти се иска да правиш секс...ако човек прави достатъчно често, когато започне да няма секс, става тегаво. Макар че когато сексуалното желание може да бъде насочено към конкретна личност, която можеш да имаш, то е по-силно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Това си е твое мнение,хубаво добро начало на темата,аз не съм наплъно съгласен,за това защото пък едно е да правиш секс с чуства,друго е без чуства,верно е че на всеки му се прави секс,но когато си влюбен е съвсем различно.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Това е така, знам го от личен опит и вече изобщо не ми се прави секс без чувства - откакто обикнах. И все пак когато бях сама, бях много загоряла...но не го направих с някого просто за кефа. Говоря за самото желание за секс.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сексът е удоволствие , а когато го правиш с любимия човек просто е .. върхът
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
Може би до някъде е и израз на любов.Така показваш на човека, че го обичаш.Не като му пускаш, а като си нежен с него.
Естествено, има си я и физическата нужда, но определено не бих правила секс с човек, когото не обичам.Просто не мисля, че бих се съгласила.Въпрос на избор си е.
ами за мен сексът без любов е нищо.за мен сексът е израз на любовта.той е средство,удоволствие,следс твие от силната любов.НЕ одобрявам безразборния секс с когото и да било.за мен сексът е нещо свято,израз на силната любов между двама души.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Сексуално желание имам единствено към милото и изпитвам нужда да правя секс само с него.
Но не чрез секса си показва чувствата, не чрез секса изразявам любов.
Сексът е по-скоро страстта, желанието по другия .. и т.н. За мен е това де. А желанието ми към него и неговото тяло идва от факта, че ме привлича. Като страстта се появява, защото го обичам.
Едва ли го обясних много добреНо за мен е така
abe ima edni takiva momenti deto mozuka ti ne e suvsem na mqstoto si ot jelanie za sex (koito vodi redoven intimen jivot bi trqbvalo da go znae) togava ako gadjeto vi go nqma povqrvaite nqma da vi e tolkova grija za liubovta!Togava vsi4ko opira do hormoni ne 4e ne moje da bude zadovoleno i s maluk flirt ili zaigravka ( s drugi dumi du6evna 4ikiq) ama ako gadjeto e nablizo bih kazala samo UHAAAAAAAAA kakvo 6te mu se slu4i!
Suvet: ako vi se slu4i a gadjeto go nqma ostanete si vku6ti!Nai-sigurniq variant 4e nqma da napravite nqkoq prostotiq!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Напълно съгласна съм! Особено за съвета... в момента съм точно по този начин.Първоначално написано от key_of_hell
При една по-дълга връзка свикваш с идеята, че има секс, когато си поискаш.
Но, когато момчето ми не е до мен за определен период от време... мяу! Полудявам!
То не бяха розови сънища, то не беше чудо!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Сексоманки.
Ама и на вас жените не ви е лесно май, не сте открили чикията за жената и все искате някой друг да ви чеше.
Иначе за мен секса е показ на чувствата ми към човека.
Иначе чикията ми е тази която ме задоволява напълно без да се притеснявам от ерекция и време и други неща, които истинския секс си го иска за да е хубав и за двама ни...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Сексът е много важна част от една връзка, та това е материалната част на любовтаИма ли матрЯл - има и връзка
![]()
am az bih kazala 4e sum q otkrila ama ne e su6toto, to mai ne e i samo da hormoni a do tova 4e ima6 nujda da se po4uvstva6 sexy, da si poigrae6 na "gonenica" s nqkoi ei takiva ne6ta!A i 4ikiqta si e seedno da si pravi6 sex sus sebe si i ... vinagi bih si pusnala, ne e interesno!Първоначално написано от love_girls
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Значи да чакам лоши вести или UHAAAAAAAAA като се видя след 2 седмици с приятелкатаПървоначално написано от key_of_hell
![]()
А иначе по темата - за мен е и двете - и израз на любов и физическа нужда. Не мога да кажа, че едното стои над другото. Но недейте пък и да подценявате секса с някой случаен. За мен дори може да бъде много по-задоволяващ, защото просто не се мисля толкова какво изпитва момичето срещу мен и си правя каквото на мен ми е кеф, но тук е мястото на една разбрана приятелка, която знае какво и как да направи, за да не ти се иска да ходиш по чуждо![]()
Затова казвам, че вие жените не сте открили чикията за себе сиПървоначално написано от key_of_hell
Продължавам да си мисля , че вие "жените" не знаете какво е за нас "мъжете", чикията !![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Удоволствие нужда и много любов![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
философски казано секса за мен е КЕФФФФФФ
Craig David-Walking Away
С приятелката ми удоволствие и истинска любов, а ако е с друга просто матрал ...![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
До момента, в който не започнах да го практикувам-нямах и нужда от секс. Следователно без секс може и да се живее. Истината е, че аз гледам доста консервативно на тези неща и за мен преходът е от любов към секс, а не обратното. Естествено, че при 1 редовен полов живот имаш нужди. В момента съм изфирясала, а няма да ме огрее скоро, но това е друг въпрос. Въпреки всичко нямам грам сексуално желание към който и да е мъж на света освен моя си. Честно казано май не съм и имала като се замисля. Сексуалното ми желание е провокирано на първо място от моите чувства, от желанието ми за интимност с този човек, а личното ми удволетворение е на доста заден план. когато не съм с него дори не ме "сърби", но край мен ли е-просто избухвам.
Сексът си е секс. Ако и двамата го искате, но не сте влюбени, е хубав. Ако сте влюбени, е още по-хубав.
За мен лично сексът е играта на хормоните. Вече когато се влюбен, хормоните се съчетават с чувства и е много по-различно.