- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi e po golqm ot ba6ta mi
kvo da pravq
темата е базик според мен,но все пак...за мен е неморална такава връзка.според моите разбирания изобщо не е подходящо.той може да ти бъде баща.да,вярно,казвала съм,че за любовта няма граница,но това е болестно състояние.той е педофил,а ти-геронтофилка.сорка за определенията![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
нали знаеш че пред паричките секи сваля гащиПървоначално написано от sexy_for_you
ako naistina go obi4a6,govori s va6tie,bi tr da te razberat ako ne-6te ti se naloji da go zabravi6...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не всеки.Първоначално написано от PLAMENKO
аз например не правя секс за пари :P за мен любовта е най-важна.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
i kak 6te se izdurjam ako go zabravaПървоначално написано от VerryBerry
vsi4ko s vremeto si..znam 4e nqmda ti e lesno,no ina4e riskuva6 da narani6 va6ite..izborat e tvoi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Разделете се...най-малкото е неморално...и да вярно че за любовта няма граници....ама...по голям от баща ти...направо с някой дядо се хвани...
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Ох леле...то му виж ника,а после говори.Ами ако темата не е базик,то тогава го забрави.
ti ot de si we ..tam zna4i ste dosta ludi
![]()
Абе как ше говориш с ваще-ако ти си под 19 не ми се вярва да ти се ухилятТолко млади има вие по страците сте тръгнали
![]()
Добре ли си?! На колко си години?! Той на колко е?!
1. Ако си под 18 ше те издържат ваште
2. Ако си над - намери си работа
Как може да мислиш само за пари?! И че ако не си с него няма кой да те издържа?! Той е педофил ! А ти си.. материалистка ! (съжалявам за израза)![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Верно е,че за любовта няма граници .... ама да е по-голяма от баща ти нз....Ако е платоническа любов,ок,възможно,ама как може да те привлича сексуално мъж,който с над 25-30 години по-голям от тебе,а може и с повече....Не се излагай има толкова много хубави млади момчета,ти кво си се заловива за мъж на средна възраст![]()
Бъэик бъэек ,ама даже и тъп бЪэик
[size=7][b][u]fosse cos
Моят съвет е да не се занимаваш с човек, който е толкова по-възрастен от теб ( ако темата не е ебавка, разбира се)![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
според мен е време тези всички излишни теми да се изтрият.....![]()
^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^
Ти някакъв шеф ли си ???Първоначално написано от adminka
Темата може и да не е ебавка,вече сякви неща се случват ...
Ако си с него само защото има пари,то тогава ти наистина си материалситка и трябва да седнеш и серозно да помислиш за тва какъв живот живееш и .... ако тва наистина ти харесва ... ми продължавай да си бъдеш с него,ние кви сме,та да ти казваме какво да правиш...
Ако си с него,защото наистина изпитваш някви чувства към него,бъди много внимателна,защото той най-вероятно те използва.Опитай се да подтиснеш тези чувства и си намери някой по-млад,който наистина да държи на теб и с който ще си истински щастлива.Знам,че сигурно ще ти бъде трудно,но се опитай.
Това те съветвам аз,пък ти какво ще правиш си е твоя работа.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
на майка ти путката съмПървоначално написано от Move Biitch
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Да те мине стадо потни негриПървоначално написано от adminka
земи са разкарай комплексар![]()
Иначе...Първоначално написано от adminka
кат цяло аре да ти го бутна м/у бузките и да се реши въпроса м ?![]()
Ти го тропна у гъзо, Бутач...