- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Ако той е пропътувал стотици километри.......
Какво бихте направили, ако се запознаете с някой, който 3-4 месеца след като сте се запознали дойде и ви признае, че ви обича до полуда. Той е от друг град. Да кажем, че е дори чужденец. Пропътувал е 600 километра само за да ви види и да ви каже тези работи. Как бихте се почуствали и как бихте реагирали?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Това звучи страшничко...аз лично бих се стреснала...Ще си дам малко време да обмисля за какво аджеба става дума...Жестът е мил, но понякога може да не се получи желания ефект.
Би ми станало хубаво ако имам чувства към този човек, ако нямам чувства ще ми стане неудобно и кофти, че е пропътувал толкова км този човек![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Sluchi mi se sashtoto predi 2-3 meseca... Momcheto si e ot tuk po princip ama raboti v chujbina.. i beshe pytuval ot Slovenia za 1 den.. za da me vidi prosto i da mi kaje che ne moje da jivee veche bez men.. i ujasno me obicha... Stana mi nelofko.. zashtoto ne spodelqh chuvstvata mu... Do den dneshen mi zvyni za da me chuva.. no za jalost samo do tam!
Otna4alo shte se shashna.Posle sled kato se osyznaq veroqtno shte mi stane mn mn hubavo...pyk ako az imam nqkakvi simpatii kam tozi 4ovek shte e tolkova hubavo.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако имам чувства към него ще съм супер радостна. А ако нямам.. ще ми е много неловко и кофти..иначе идеята за такъв жест е много мила
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Amii bi trqbvalo da se zaradvam...kato znam 4e nqkoi e napravil tazi jertva za mene
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Бих се очаровала и бих се влюбила още повече в него.Все пак 600 км. не са малко и това един жест от негова страна да си признае чувствата лично, а не чрез телефон и чат.
Жеста е мил... Ако имам чувства към неГо щах да сЕ изкефя на мах... Но ако нямаМ, ще ми станЕ кофти, че сЕ е разкарал и е имал напразни надежди![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Жестът наистина е прекрасен.Ако го обичаш,ще е прекрасно.Но ако не.......Аз лично бих се влюбила в него![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Благодаря за отговорите. Обнадеждем съм .... донякъде. Аз съм момчето в ситуацията.
zna4i ti ostava edinstveno da razbere6 kakvo izpitva kam teb tq...uspeh
Ами жеста е мн мил и ако имам чувства към него, ще е страхотно и ще съм много очарована, но ако нямам чувства - ще се получи много кофти![]()
Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Първоначално написано от Анонимко
Еми за мен лично доста е мила постъпката , още по-малко, че преди 3 сед. напрайх същото .. готин пич, такиа ги уважаам. Викни го да пиеме по 1 ракия , салатата от тебе
![]()