.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Moderated:Ако той е пропътувал стотици километри.......

Какво бихте направили, ако се запознаете с някой, който 3-4 месеца след като сте се запознали дойде и ви признае, че ви обича до полуда. Той е от друг град. Да кажем, че е дори чужденец. Пропътувал е 600 километра само за да ви види и да ви каже тези работи. Как бихте се почуствали и как бихте реагирали?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

delicate
    Guest
    Това звучи страшничко...аз лично бих се стреснала...Ще си дам малко време да обмисля за какво аджеба става дума...Жестът е мил, но понякога може да не се получи желания ефект.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Би ми станало хубаво ако имам чувства към този човек, ако нямам чувства ще ми стане неудобно и кофти, че е пропътувал толкова км този човек
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sluchi mi se sashtoto predi 2-3 meseca... Momcheto si e ot tuk po princip ama raboti v chujbina.. i beshe pytuval ot Slovenia za 1 den.. za da me vidi prosto i da mi kaje che ne moje da jivee veche bez men.. i ujasno me obicha... Stana mi nelofko.. zashtoto ne spodelqh chuvstvata mu... Do den dneshen mi zvyni za da me chuva.. no za jalost samo do tam!

Супер фен
    AKo i az imam chuvstva shte e adski milo iii ... abe super,ama leko stresirashto.No ako ne mojesh da otvyrnesh na chuvstvata mu dosta nelovko shte stane.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Otna4alo shte se shashna.Posle sled kato se osyznaq veroqtno shte mi stane mn mn hubavo...pyk ako az imam nqkakvi simpatii kam tozi 4ovek shte e tolkova hubavo.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ако имам чувства към него ще съм супер радостна. А ако нямам.. ще ми е много неловко и кофти.. иначе идеята за такъв жест е много мила
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Amii bi trqbvalo da se zaradvam...kato znam 4e nqkoi e napravil tazi jertva za mene
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на koalka
    Бих се очаровала и бих се влюбила още повече в него.Все пак 600 км. не са малко и това един жест от негова страна да си признае чувствата лично, а не чрез телефон и чат.

Жеста е мил... Ако имам чувства към неГо щах да сЕ изкефя на мах... Но ако нямаМ, ще ми станЕ кофти, че сЕ е разкарал и е имал напразни надежди
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Бих се очаровала и бих се влюбила още повече в него. Все пак 600 км. не са малко и това един жест от негова страна да си признае чувствата лично, а не чрез телефон и чат.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Жестът наистина е прекрасен.Ако го обичаш,ще е прекрасно.Но ако не.......Аз лично бих се влюбила в него
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Благодаря за отговорите. Обнадеждем съм .... донякъде. Аз съм момчето в ситуацията.

zna4i ti ostava edinstveno da razbere6 kakvo izpitva kam teb tq...uspeh

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами жеста е мн мил и ако имам чувства към него, ще е страхотно и ще съм много очарована, но ако нямам чувства - ще се получи много кофти

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Би ми станало хубаво ако имам чувства към този човек, ако нямам чувства ще ми стане неудобно и кофти, че е пропътувал толкова км този човек

Re: Moderated:Ако той е пропътувал стотици километри.......

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво бихте направили, ако се запознаете с някой, който 3-4 месеца след като сте се запознали дойде и ви признае, че ви обича до полуда. Той е от друг град. Да кажем, че е дори чужденец. Пропътувал е 600 километра само за да ви види и да ви каже тези работи. Как бихте се почуствали и как бихте реагирали?

Еми за мен лично доста е мила постъпката , още по-малко, че преди 3 сед. напрайх същото .. готин пич, такиа ги уважаам. Викни го да пиеме по 1 ракия , салатата от тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си