.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    rashev
    Guest
    abe ako obi4a6 naistina momi4eto do tebe 6e q 4aka6 kolkoto trqbva az 4akah 6 meseca i polovina,no ne sam dokosnal druga...vajna e lubovta,a kato 4aka6 momi4eto tolkova dalgo tva e dokazatelstvo za 4ustvata ti kam neq

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ideqta e mnogo gotina,az lichno shte se zaradwam ako mi naprawqt romantichna wecherq ... samoto staranie ... super shte e

чесно казано,аз мисля,че едно момиче много-повече би се трогнало от нещо такова,отколкото едно момче,но ти най-добре си познаваш приятеля,тай че сама можеш да се досетиш дали ще му хареса....но то след толкоз време въздаржание и в някой кенеф би му харесало....тай че споко,всичко ще е 6 точки

Guest
    spored men tova e mn xubavo edna romanti4na ve4er na sve6ti cvetq seksi belio 6te mu pokaje6 4e go jelae6 silno i zatova go pravi6 toi opredeleno 6te se zaradva 100% a i romanti4na muzika i nai vajnoto da ima ne6to sladko ako moje da e 6okolad

100% 6te mu haresa mili4ka,davai,stiskam palci! =D>
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

Re: dali 6te my haresa ???

Цитирай Първоначално написано от sladuranka....
    ta zna4i re6ila sam da pravq sex s priqtelq mi .Hodim ot godina i polovina , no az ne bqh gotova , a i toi e mnogo dabar i ne me e karal da go pravq na sila.No sega ve4e imam jelanie , i vaprosa mi e spored vas 6te e li tapo , ako da re4em napravq romanti4na atmosfera, malko gotini sve6ti , tamnina......ne6to gotino>S nego mn se obi4ame , no ne sam sigorna dali 6te e dobre, no znam 4e 6te e golqma iznenada.
    Според мен ще се получи добре

Bi trqbvalo da mu haresa!!!
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Хахахааа.. какви романтики .. направо му се хвърли на врата и почни да го хапеш за ушите... е на тва аз му викам романтика и след това се остави да праи с тебе квото иска
    ае, можеш да го направиш, да не ти пука

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от mimi_pink
    определено ще му хареса!Пък и това е по-важно за теб отколкото за него!Така че направи така че на тебе да ти е комфортно и приятно!! \/ \/
    +1
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Темата я заключвам, авторката сигурно е решила проблема си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си