- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali 6te my haresa ???
abe ako obi4a6 naistina momi4eto do tebe 6e q 4aka6 kolkoto trqbvaaz 4akah 6 meseca i polovina,no ne sam dokosnal druga...vajna e lubovta,a kato 4aka6 momi4eto tolkova dalgo tva e dokazatelstvo za 4ustvata ti kam neq
Ideqta e mnogo gotina,az lichno shte se zaradwam ako mi naprawqt romantichna wecherq ... samoto staranie ... super shte e![]()
чесно казано,аз мисля,че едно момиче много-повече би се трогнало от нещо такова,отколкото едно момче,но ти най-добре си познаваш приятеля,тай че сама можеш да се досетиш дали ще му хареса....но то след толкоз време въздаржание и в някой кенеф би му харесало....тай че споко,всичко ще е 6 точки
spored men tova e mn xubavo edna romanti4na ve4er na sve6ti cvetq seksi belio 6te mu pokaje6 4e go jelae6 silno i zatova go pravi6 toi opredeleno 6te se zaradva 100% a i romanti4na muzika i nai vajnoto da ima ne6to sladko ako moje da e 6okolad![]()
100% 6te mu haresa mili4ka,davai,stiskam palci! =D>
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
Според мен ще се получи добреПървоначално написано от sladuranka....
Bi trqbvalo da mu haresa!!!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Хахахааа.. какви романтики .. направо му се хвърли на врата и почни да го хапеш за ушите... е на тва аз му викам романтикаи след това се остави да праи с тебе квото иска
![]()
ае, можеш да го направиш, да не ти пука![]()
+1Първоначално написано от mimi_pink
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Темата я заключвам, авторката сигурно е решила проблема си.![]()