- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- търся си такъв гланц
здравейте
търся такова червило или гланц като на алисия http://freshlife26.hit.bg/alisiafans...Alisia_041.jpg
ако може и някои глос да ми препоръчате ? и каква цена долу горе е ?
благодаря на всички предварително защото от много отдавна си търся такъв гланц а все не са точно такива и само си ги трупам
еми в каталога на АVON има такива гланцове непомна точно цена ама аз имах същия ама тея гланцове е гадното че рядко ги пускат![]()
Мен ако питаш, това е матово червило с телесен цвят и отгоре гранц (или направо по-покривно течно червило). И, естествено, прекалено тъмен молив, сложен извън очертанията на устните. Въх, няма да се научат да ги гримират като хората тия жени...![]()
орифлейм имат такъв гланц аз също си го бях взела преди 2 месеца.. абсолютно същия е: 5.90 струва името му е Visions V OopS!
http://www.oriflame.bg/prod/catalog/...BG&search=true
^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^
AVON - глос, редовната му цена е 10.90, но често го намаляват . "Glazewear extreme"- "Sand Shine" .Имала съм го и знам че е мн хубав и е почти на 100 % същия цвят !![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Ohh da ti kaja i az iam mn takiva ama ne sa mn traini rqa postoqnno da si e v teb i da si slaga6 za da go ima6 rpodaljitelno vreme na ystnite si, ama 6tom si go haresvah6![]()
P.S.: btw mn e gando ako si naslagala mn ot nego i tragne6 se celyva6s nqkogo e adski gadno hem za teb hem za mom4eto, e te poprincip nikakak ne obi4at takiva glyposti [spored tqh] ama i to si nmoje taka bez ni6to![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ГадосТ
влез в първият долнопробен магазин за козметика,или си поръчай от ''качествената'' козметика на ейвънне е толкова сложно
П.П.гримирана е ужасно.наистина ли искаш такъв гланц?и изобщо харесва ли ти как и стои?
Питай я от къде си го е купилаМи аз имам точно същия цвят,обаче червило
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!