.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    ямбол

търся си такъв гланц

здравейте
    търся такова червило или гланц като на алисия http://freshlife26.hit.bg/alisiafans...Alisia_041.jpg
    ако може и някои глос да ми препоръчате ? и каква цена долу горе е ?
    благодаря на всички предварително защото от много отдавна си търся такъв гланц а все не са точно такива и само си ги трупам

AnGeL`BaBy
    Guest
    еми в каталога на АVON има такива гланцове непомна точно цена ама аз имах същия ама тея гланцове е гадното че рядко ги пускат

Супер фен Аватара на Barbie
    Мен ако питаш, това е матово червило с телесен цвят и отгоре гранц (или направо по-покривно течно червило). И, естествено, прекалено тъмен молив, сложен извън очертанията на устните. Въх, няма да се научат да ги гримират като хората тия жени...

Град
    ...в ЕднА зАбРаВЕнА МеЧеТа....
    орифлейм имат такъв гланц аз също си го бях взела преди 2 месеца.. абсолютно същия е: 5.90 струва името му е Visions V OopS!

http://www.oriflame.bg/prod/catalog/...BG&search=true
    ^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^

Повече от фен
    AVON - глос, редовната му цена е 10.90, но често го намаляват . "Glazewear extreme"- "Sand Shine" .Имала съм го и знам че е мн хубав и е почти на 100 % същия цвят !
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Ohh da ti kaja i az iam mn takiva ama ne sa mn traini rqa postoqnno da si e v teb i da si slaga6 za da go ima6 rpodaljitelno vreme na ystnite si, ama 6tom si go haresvah6
    P.S.: btw mn e gando ako si naslagala mn ot nego i tragne6 se celyva6s nqkogo e adski gadno hem za teb hem za mom4eto, e te poprincip nikakak ne obi4at takiva glyposti [spored tqh] ama i to si nmoje taka bez ni6to
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен
    ГадосТ

Повече от фен
    Град
    south_park
    влез в първият долнопробен магазин за козметика,или си поръчай от ''качествената'' козметика на ейвън не е толкова сложно

П.П.гримирана е ужасно.наистина ли искаш такъв гланц?и изобщо харесва ли ти как и стои?

Супер фен
    Питай я от къде си го е купила Ми аз имам точно същия цвят,обаче червило
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си