- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво представляват...
Въпроса ми може да се стори смешен на някои, но какво представляват тези ръкавици за ръце, които не обхващат пръстите? Много момичета носят най-често черни или на бяло и черно рае. Мен много ми приличат но отрязани чорапи. От къде мога да си купя и колко струват?
Аз пробвах да си отрежа едни стари чорапи, които бяха рае, и се получи много добре. Ще е смешно ли ако нося чорапи на ръцете си?
Ами аз само едно не разбрах - ти за какви ръкавици точно говориш?!За такива, които са до лактите или...за нормални ръкавици???(става въпрос за дължината, то е ясно, че са без пръсти и съвсем не са нормални/обикновени/)
![]()
До лакътя.Първоначално написано от mid_get
ти бъэикаш ли се?
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
e za wseki slu4aj 10000 % ne s ot 4orapi![]()
ina4e ot nqkoj sporeten magazin,ama nz za6to sa ti rykavici v taq jega.Da nqma posle pak nova tema:helppp izlqzoha mi pupki po rycete kak da gi mahna?
![]()
За калци ли става дума?![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
mi az do kolkoto razbrah ne-puk i kalcite ne sa li na futbolistite 4orapite?!Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Нещо от този вид ли:
http://news.xinhuanet.com/audio/2003...6401726148.jpg
Да.
Да.
ми да де тва са калци,навсякъде ги има и са евтини
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ako gi imash sa ti simpatichni do edno vreme i sled tova veche ti omrbzvat a pbk i v teq jegi..ne e mn dobro reshenie![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
ima takiva "kalci" (mislq 4e ne im se kazva taka) koito sa kato tezi 4orapi na dupkite no sa si rakavici i sa mn gotini.. i nqma da ti e toplo s tqh ..
takiva samo 4e ima i do lakatq
http://www.fairyland.nl/easyshopmaker/tn_e227_2.jpg
Ух никъде ли няма такива ама не с 3 дупки ами с 5 за 5те пръста...Мойте зимни ръкавици са си такива ама са си дебели нормално...А навсякъде срещам само такива с дупки за палец,малкия пръст и другите 3 са заедно:/
mai nqma takiva tanki ina4e i moite zimni sa takiva .. samo tezi za kolelata no i te ne sa mn tanki ..Първоначално написано от Jamalska
![]()